美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊隻牌子BODY LOTION好用, 我女皮膚較乾, 好易痕, 我之前用CRABTREE, 都可以, 但有無D更好的呢, BURT BEE唔知好唔好用?

禁止訪問

複式洋房

用Khiel's嘅baby body lotion,天然成分冇香料、防腐、酒精、矽之類化學成分。之前都用過其他例如l'occixxxx、physxxxxx、faxxx、julxxxx、apixxxx、beyxxx orgaxxx等,用完都唔會再買,係呢隻會年年買,我自己秋冬一定用佢,用完全身肌膚除咗潤晒仲嫩咗。仲可以當按摩膏用,同bb按摩。

男爵府

QV 好出名, 澳洲來 皮膚好敏感濕疹皮膚用都可以用
天然成分冇香料、防腐、酒精、矽之類化學成分

可以上網 去官方網頁serch 睇下 價錢吾貴,

大宅

有機初榨椰子油, 天然野, 囝囝所有皮膚問題都用佢, 出世到以家無用過市面上任何一隻lotion, 連毛囊炎都搽好左無事勒~

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我皮膚都好乾 而家開始轉用肥皂

子爵府

2018復活節勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

試下Rosken, 普通藥房有得賣, 多年前護士朋友介紹, 我用到而家, 幾好用

Happy Everyday      

首頁

尾頁

跳至