跳至

首頁
12345...6

尾頁

民房

引用:我八月打去留電話,佢九月打返俾我講面試時

原帖由 ccbabycclee 於 13-10-03 發表
我八月打去留電話,佢九月打返俾我講面試時間啦,佢會唔會漏左覆你呀?

...
我下星期二in啦,我果個都係細b, 我都驚佢唔識答

別墅

ccbabycclee 發表於 13-10-3 14:01
我都係黎緊個星期六in龍門居珈琳喎,咁快出結果?

Sorry 更正番先; 洪橋話 Oct.05 前通知結果; 頭先打去問仲未寄出 wor !!
龍門居係 Oct.至通知 wor

大宅

我對珈琳唔係好了解, 你地覺得點呀? 收左會讀嗎?

別墅

引用:我想問下龍門居係咪電話報名?+我上次打去問

原帖由 sezsuet 於 13-10-03 發表
我想問下龍門居係咪電話報名? 我上次打去問佢只係叫我留電話等消息....而家電話都未有 ...
我係自打第二次問,佢先比interview時間我,你最好再打去問下

大宅

我個 bb 都係細b 11 月出生 , 21/9 已 in 龍門居珈琳 ,原來龍門居果間 in 個時間好耐 !

民房

引用:我個+bb+都係細b+11+月出生+,+21/9+已+in+

原帖由 lilylam 於 13-10-03 發表
我個 bb 都係細b 11 月出生 , 21/9 已 in 龍門居珈琳 ,原來龍門居果間 in 個時間好耐 !
...
咁有冇收你果細b呀?我囡都係11月細b, 下星期in

別墅

引用:我對珈琳唔係好了解,+你地覺得點呀?+收左會

原帖由 sweetiecoco 於 13-10-03 發表
我對珈琳唔係好了解, 你地覺得點呀? 收左會讀嗎?
我都係唔知呀!只係去晒2間in ; 俾我感覺洪橋果間D老師好好多!殷勤接待好重視我地家長同小朋友! 另一間就麻麻了!只是我個人感想!希望有讀緊的可分享下Thx

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

belleyan19 發表於 13-10-3 15:58
我係自打第二次問,佢先比interview時間我,你最好再打去問下

下....唔係呀華...咁我明天再打....thx

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 ccbabycclee 的帖子

我只係IN左虹橋, 龍門居冇報呀~

男爵府

回覆:珈琳收左你地未呀?

啱啱見完,好簡單的面試,家長…邊個湊,平時做咩之類簡單問題,小朋友…叫咩名,幾多歲,看圖片問係咩來,比嘢好簡單既動作

複式洋房

我IN在虹橋,今日都未收到信。龍門居電話仲未通知。。。。。。。。。

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

別墅

洪橋果間話呢個星期尾前先寄信通知結果 wor

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 firemanto 的帖子

唉! 咁就唔好寫話5/10啦, 擔心死人!!

別墅

回覆 minipingu 的帖子

佢地話太多人 in, 所以延遲左通知. 收唔收都會寄信通知 wor

別墅

回覆:珈琳收左你地未呀?

大家收到信未呀??

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

虹橋太多大陸人, 面試嗰時基本全部人都講國語....

複式洋房

我女9月in虹橋果間架,佢12月出世,本身話10月5前通知,但岩岩打去問過話佢地上星期寄左信,叫我等多幾日!

大宅

龍門居珈琳知唔知幾時通知 INTERVIEW 結果 !

首頁
12345...6

尾頁

跳至