跳至

首頁

尾頁

大宅

協康會-07年3月10日~5月12日 (2-3歲Smart Kid Challenge)

有無人有興趣報名讀?

協康會-07年3月10日~5月12日 (2-3歲Smart Kid Challenge)

大宅

Re: 協康會-07年3月10日~5月12日 (2-3歲Smart Kid Challenge)

Hi tammy,

I just learn it from the magazine. Seems quite difficult to our BB. They need to balance themselves on a 'balance board'.

http://www.heephong.org/chi/slp/files/1240/THT-PT-G-019,020.doc

複式洋房

Re: 協康會-07年3月10日~5月12日 (2-3歲Smart Kid Challenge)

Good wor,

你哋會一齊報名定自己報名呀
但請問其他中心會唔會開班? 因為大坑東比較遠law

tammyuen 寫道:
有無人有興趣報名讀?

大宅

之前無意搵到呢個課程,所以post出黎讓大家參考下

我住得咁"山卡拉"又帶住大仔,幾難去到返學的,你地有興趣便自行填寄表格報讀啦~

HonBma,
你有保底呢段文章嗎? 我想睇睇...
卓雅返左幾堂PG, 每堂有平衡板(矮矮的)要行, 由家長扶實來行, 覺得無問題.. ?-(

哲哲媽,
你住邊區架? 我對cheryl music(旺角)既pg有興趣, 一唔一齊玩下呀?

大宅

tammy,

我星期五去睇醫生睇到本BB雜誌(可能係舊野),有講過!但係我見個平衡板係船底喎! 咁米好難囉!

複式洋房

Tammy,
cheryl music(旺角)既pg有咩玩呀??

tammyuen 寫道:
之前無意搵到呢個課程,所以post出黎讓大家參考下

我住得咁"山卡拉"又帶住大仔,幾難去到返學的,你地有興趣便自行填寄表格報讀啦~

HonBma,
你有保底呢段文章嗎? 我想睇睇...
卓雅返左幾堂PG, 每堂有平衡板(矮矮的)要行, 由家長扶實來行, 覺得無問題.. ?-(

哲哲媽,
你住邊區架? 我對cheryl music(旺角)既pg有興趣, 一唔一齊玩下呀?

首頁

尾頁

跳至