單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

單親媽咪...有野請教~

我岩岩尋日都做左單親媽咪~
我想問下大家雖然同先生離左婚.
但仲有冇帶仔女去比爸爸見???
同埋你地覺得單親路難唔難行?
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 單親媽咪...有野請教~

我唔會做主動,佢想見就見囉!不過佢都半年冇見女女
單親路雖難行,但仲好過以前同別的女人分老公.
順順利利 大吉大利       
該用戶已被刪除

別墅

帶佢地去見爸爸就唔會,佢要見就自己來找啦

唔同年齡既單親mami都有唔同既困難

倘若你覺得不開心,多說出來丫,這裡有好多好mami安慰你的

洛紫 寫道:
我岩岩尋日都做左單親媽咪~
我想問下大家雖然同先生離左婚.
但仲有冇帶仔女去比爸爸見???
同埋你地覺得單親路難唔難行?

大宅

洛紫:
你好~~
我都唔會主動比仔女佢見,佢要見自然會搵我,
我唔想比到說話人地講,
單親路係難行既,
但當諗起比起以前既日子,
就會覺得今日決定係岩既~
:wink:
有咩都可以同我地傾下丫~~歡迎你
你放心,我有咩事都會上黎問返你地
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

別墅

你好,
洛紫,
之前同你向產前產後傾過計有關開刀問題
你係7月媽咪嗎?我係九月媽咪
之前無聽你提過做左單親
係咪因為同99關係唔好所以先同老公分離
我而家同62關係都差就係因為臭bb頂幾句

男爵府

畀面勳章

咁我都冇諗住主動帶個女出去俾佢見...
而係想知道如果佢提出想見,我應唔應該俾佢見....
唔帶俾佢見我覺得自己對個女同埋對佢都好似好自私.
但帶俾佢見又覺得好為難自己.....>"<
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

畀面勳章

HI~大頭貓
我唔記得呢件事lu...
我果時都仲唔係單親嫁麻...
都唔係因為99,係因為佢成日打我先分開.
大頭貓 寫道:
你好,
洛紫,
之前同你向產前產後傾過計有關開刀問題
你係7月媽咪嗎?我係九月媽咪
之前無聽你提過做左單親
係咪因為同99關係唔好所以先同老公分離
我而家同62關係都差就係因為臭bb頂幾句

別墅

洛紫,我表姐都係因為呢樣野同佢老公離婚,總唔只老公,老爺同奶奶都郁埋手,佢係因為bb個啲事而打交

上次我同表姐一齊出席另一個表姐婚禮,佢激動到咸出黎,佢(我舅母)阿媽成日怪個女離婚,又話佢養埋人地個孫,我個表姐個仔三yeARS OLD

積積埋埋就有怨氣,,,,, :-( :-( :-(
我而家都同我62成日頂嘴

男爵府

畀面勳章

大頭貓:
咁你表姐都好慘.....
老公打已經夠衰,仲要連6299都郁埋手...痴線架.
人地都有老母生嫁麻~
但...你舅母又會咁既...個女俾人打仲要怪佢同個男人離婚.
我阿爸阿媽知道左我比佢打,都好唔開心,但一定係企係我果邊~
大頭貓 寫道:
洛紫,我表姐都係因為呢樣野同佢老公離婚,總唔只老公,老爺同奶奶都郁埋手,佢係因為bb個啲事而打交

上次我同表姐一齊出席另一個表姐婚禮,佢激動到咸出黎,佢(我舅母)阿媽成日怪個女離婚,又話佢養埋人地個孫,我個表姐個仔三yeARS OLD

積積埋埋就有怨氣,,,,, :-( :-( :-(
我而家都同我62成日頂嘴

大宅

洛紫

發生咩事a你???
點解咁突然既????
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

男爵府

畀面勳章

騫騫媽:
好耐冇見喇~都唔見左我地以前傾計果個topic了~
冇乜突唔突然...呢d野大家都唔想~
長期俾人打.我接受唔到了
nam18 寫道:
洛紫

發生咩事a你???
點解咁突然既????

別墅

洛紫
我舅母話我表姐好離婚,佢話又唔係打死妳,,,,,,,,,, :-(

別墅

我舅父就好啲,連佢個仔都只係叫舅父抱........

禁止訪問

民房

其實我都有諗過呢個問題.......
唔俾個仔見佢地, 個仔一定會好掛住佢地,
但俾佢地見, 我個心又唔太想.......
同埋我好憎佢帶埋個八婆同我個仔一齊!!!!!!!

禁止訪問

男爵府

洛紫

我呢家先睇到呢個ticpo= ="
等我之前仲講左咁多......

好耐無上黎= ="
你點呀?yanny呢?

其實yanny爸有無搵過你?
我就覺得如果佢仲有提出要見yanny咁咪俾佢見下囉
你唔想見到佢 可以叫你mami帶yanny見佢!
]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

大宅

佢打你係未已經發生左好耐的事..
我是指你有bb時佢有冇打你.
唔好唔開心啦..
呢到有媽咪會教你啦
睇pm
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/sdS7Tu6BGRmFS7FR27g05Q--_1/blog/20070418020436349.jpg?ib_____DK7gKK5zp

民房

我個仔得三歲, 咩都唔識....
個c6先頭有應承我唔會再俾個仔見到個賤人,
但佢跟本都做唔到!!!! 我真係好嬲!!!!!
蛇媽媽 寫道:
咁又過份D!點可以唔理人感受架?
就算已經唔愛都起碼尊重下人啦!
你同佢講囉,要見都得,但有條件囉!
你個仔幾大呀?如果已經識諗,叫個仔話俾爸爸知佢唔中意見到嗰個人囉!

首頁

尾頁

跳至