夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

同老公/老婆嗌交,多數因為何事?

我同老公結婚2年,
嗌過幾次交,
都係因為99,姑9,大伯,
什至因為佢地開始討厭老公

子爵府

好媽媽勳章

Re: 同老公/老婆嗌交,多數因為何事?

Always because of many many tiny, silly things....

forget to bring the clothes to dry clean...
food not tasty...
bun bun stupid....

I really hate 嗌交嗌交
:cry: :cry: :cry:
Hello everybody~~!
該用戶已被刪除

別墅

奶奶多..之後係老公成日呷個仔醋比我閙再以吵架!!

:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

大宅

daughters. Whenever he gives candies/junk food to my girls, I want to scold him.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多數都係因為教小朋友,有時為錢煩,心情唔好憫憫哋又會頂佢幾句.....其實算係出吓氣,不過呢個情況係我尊有

禁止訪問

男爵府

$$

大宅

$$ 啦, 99 啦, 個女D 野 啦, c 老唔理間屋啦... ...

別墅

其一 係個仔 ... 其二 係 $$
其餘 我唔夠瞓 , 睇佢做 d 乜出黎我都憎 ... 因為佢個人好自私 成日都顧自己 d 野

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

最主要係佢屋企人 ,
跟住囝同錢

等待驗證會員

心情唔好就會同佢嗌交

大宅

正式嗌交係咪即係互數對方不是先算嗌交

好似未試過

伯爵府

住村屋既人最like就係賭,最唔鍾意佢同d frds成日賭$,牌9呀,打牌呀,13張呀...乜都賭一餐~好彩依家佢應承我唔再賭~之前真係鏟到佢飛天架~

水晶宮

mrsegg 寫道:
正式嗌交係咪即係互數對方不是先算嗌交

好似未試過

我都想問,係咪一定要對罵,鬧到好勁like ----> 至算,係咪?

If yes,我都未試過。其實only 單方面鬧到好勁like ----> , 都未試過。
天空之城, 快樂之地

男爵府

佢屋企人
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

別墅

成日將公司的情緒或瑣事帶番屋企,搞到個人呆左,又佢唔太關心我地全家人既時候-->就會嗌交

複式洋房

嗌交?touch wood 暫時都未試過
不過我心情唔好而發老公'

複式洋房

me too...i hate he go to drink with his collegues all the time [quote]

子爵府

$$∼佢d屋企人∼心情唔好

首頁

尾頁

跳至