自由講場

跳至

首頁
12345...97

尾頁

水晶宮

英X唱片公司 + 娛樂圈的八卦事

之前聽左好多好多傳聞,話英X唱片公司旗下的歌手都要做另類job,其實有冇果間公司的職員,或者跑馬地間酒店職員,可以證實一下,羊山係咪一頭野獸,孖妹係咪要孖住上,大牙肉係咪要帶埋阿媽出黎接job,甩褲妹又係咪同成蟲父子攪埋一堆,究竟呢d野係咪真架?點解佢地唔去澄清一下?點解褔祿壽咁唔妥佢地?點解唯獨呢間唱片公司傳呢d野出黎呢?點解檸檬唔俾個妹加入娛樂圈?

禁止發言

Re: 英X唱片公司

大宅

我都想知,
但我又好少好少買"八婆"雜誌~~

水晶宮

Christie23429 寫道:
之前d八婆雜誌都登晒啦. 仲問????

登左d乜呀?

水晶宮

咪登左你講果d 囉~~ 睇書都睇過晒~~

我以前仲聽過一個傳聞
有個阿姐係 酒店執房, 一開對門就見到 大牙肉 含住
羊生.................. 所以佢叫 含小姐~~

子爵府

以前我阿妹話"孖妹"有段網上"孖妹全裸大派對"好多人看過不過我就無緣看啦果時我同阿妹好少聯絡佢係外地讀書既 :cry: :cry: :cry:

子爵府

吹水咋哇, 孖妹矮o個個5似會做呢d野
Display Picture from Rita et Machin

珍珠宮

係都唔出奇 所以曾生咁憎楊生 , 因佢咁鹹濕同變態. ?-(

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得一定係,唔係點會英X只紅女歌星,唔紅男歌星呢~~只睇容小姐就知啦,今年26-7就已經要囉既獎都囉晒,而家只等囉金針獎 佢除左係台上努力之外,台下都要 不過佢以前既尊容真係 所以羊生真係會唔理好醜,但求就手~~食得唔好嘥~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

水晶宮

我每次見到成蟲同羊山都會想起佢地個咸濕樣,最難頂係果條蟲仲成日走出黎扮正義,扮大佬 :tongue: :tongue: :tongue:

仲有,好多年前劉X玲被人姦,係咪又關羊山事架?

大宅

子爵府

禁阿泳池要唔要做其他工作架呢.......

子爵府

有好多野我都係聽個做電影既朋友講架
英皇入面既女歌手,要有野做,就一定要陪陽生既朋友同客
同埋陽生既秘書有幾個而且個個都係好靚女架,不過要佢
地陪陽生既客去食飯,但唔洗有下聞,之後就有皮幾野落袋,
佢仲講了好多野比我知架

子爵府

manchan716 寫道:
有好多野我都係聽個做電影既朋友講架
英皇入面既女歌手,要有野做,就一定要陪陽生既朋友同客
同埋陽生既秘書有幾個而且個個都係好靚女架,不過要佢
地陪陽生既客去食飯,但唔洗有下聞,之後就有皮幾野落袋,
佢仲講了好多野比我知架
重有咩阿 禁抄衫天后同佢阿貓單料係"真定假"

子爵府

jennifer_bc 寫道:
重有咩阿 禁抄衫天后同佢阿貓單料係"真定假"

個個朋友同我講就話係真既,佢仲話孖女都有陪陽生,
同埋孖女真係好狗眼,隻眼生係額頭....

另外佢話吳彥祖真係係好nice同好靚仔

子爵府

重有既係~~唔知講唔講得,怕比人告
我唔開名,你地自己估係邊個啦,不過呢個人唔係英皇既人
有dd離題先

呢個c君係而家一名好紅既主拎,差不多日日都見到佢
s君係大台一個高層,之前仲有一個xx飯局

你地知唔知點解c 君佢上位上得咁快??就係佢痴埋了s君到,原來 s君係攣架,同志黎架,所以c君就不停有野做,而之前傳佢同xx詩都係真既,不過c係雙性law,男女都得,我個朋友仲話呢個係txc既公開秘密

信不信由你地喇

子爵府

有dd離題先

你地知唔知點解c 君佢上位上得咁快??就係佢痴埋了s君到,原來 s君係攣架,同志黎架,所以c君就不停有野做,而之前傳佢同xx詩都係真既,不過c係雙性law,男女都得,我個朋友仲話呢個係txc既公開秘密

信不信由你地喇
明晒

男爵府

畀面勳章

不嬲對呢間野都冇乜好感…d人立立雜雜…d女又似三陪小姐

珍珠宮

有dd離題先

信不信由你地喇

s君我都估到, 但c君同xx詩一齊, 而c係雙性, 我諗唔到邊個係c君同xx詩, 你有無多些提示. ?-(

水晶宮

LILY媽咪 寫道:

s君我都估到, 但c君同xx詩一齊, 而c係雙性, 我諗唔到邊個係c君同xx詩, 你有無多些提示. ?-(

果個 c 君做好多主持呢...... x 歌呢, 半個韓國人, 又唔高
果個呢....... 諗到未~~

我仲知果個 xx峰都同 s君有d 密計 傾架
都係同路人嘛~~

首頁
12345...97

尾頁

跳至