自由講場

跳至

首頁
12345...97

尾頁

水晶宮

Re: 英X唱片公司

佢地講緊 差人峰 or 律師峰 呀~~

jennifer_bc 寫道:
[quote]
HuiTung 寫道:
[quote]
[quote]
sandylaw 寫道:
我終於知道c君係邊個,佢的舊女友係X詩X,並唔係XX詩

但xx峰又係邊個呢?
佢個姓係大姓來...C字頭..... [/quote]

韓國人係大姓, 但香港譯法應該係T字woh .... [/quote]咩韓國人...我唔係講c君wor....你有冇看錯阿..... [/quote]

子爵府

HuiTung 寫道:
[quote]
manchan716 寫道:
係唔係有份做新五虎入面既其中一個

佢有信仰架wor ?-( [/quote]得罪講句有信仰就唔可以架咩...好多外國人都有信仰...拿我都係看雜誌架jor信唔信你地gar事

男爵府

好媽媽勳章

唔係講緊呢位半個韓國人c 君咩 -- > Tsux ....

[quote]
thunder_bunny 寫道:
果個 c 君做好多主持呢...... x 歌呢, 半個韓國人, 又唔高
果個呢....... 諗到未~~

我仲知果個 xx峰都同 s君有d 密計 傾架
都係同路人嘛~~

bingo~~~ 個個人既英文名,同bingo好以架
[/quote]
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

子爵府

而家同一個高佢好多拍拖個個天王,佢真人十分之串,仲睇唔起d工作人員....好狗眼架

仲有以前係大台做小生個個羅xx同宣x傳過非聞個個,係一個煙剷黎架,煙不離手

第一代齊天大聖,你唔好睇佢個樣串串貢,個人好有禮貌,我個fd有時會同佢有工事上既接觸,佢咩都唔該前唔該後...

子爵府

[quote]
叻叻 wor hehe~陳xx lor...d雜誌一早講明佢係架啦

我夠8麻~~~
仲有,我個fd話sammi佢其實唔係好以d雜誌話到佢有病,有抑鬱個d,佢仲話sammi一d架子都無,好好人架[/quote]

有冇病我唔知不過我n年前看過佢一場演唱會我都有份同佢握手...佢講明當自己在開工...握手時又好似怕人有菌佢不如唔好同人握啦...不過我個fd話佢家姐定阿妹(唔記得佢果個係家姐定阿妹)就好nice...尼d係個人意見唔好又有人走來開我波來阿

男爵府

我夠8麻~~~
仲有,我個fd話sammi佢其實唔係好以d雜誌話到佢有病,有抑鬱個d,佢仲話sammi一d架子都無,好好人架

男爵府

好媽媽勳章

Oh! 搭錯線

佢地講緊 差人峰 or 律師峰 呀~~

[quote]
[quote]
HuiTung 寫道:
[quote]
[quote]
我終於知道c君係邊個,佢的舊女友係X詩X,並唔係XX詩

但xx峰又係邊個呢?
佢個姓係大姓來...C字頭..... [/quote]

韓國人係大姓, 但香港譯法應該係T字woh .... [/quote]咩韓國人...我唔係講c君wor....你有冇看錯阿..... [/quote][/quote]
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

子爵府

HuiTung 寫道:
唔係講緊呢位半個韓國人c 君咩 -- > Tsux ....

[quote]
[quote]
果個 c 君做好多主持呢...... x 歌呢, 半個韓國人, 又唔高
果個呢....... 諗到未~~

我仲知果個 xx峰都同 s君有d 密計 傾架
都係同路人嘛~~

bingo~~~ 個個人既英文名,同bingo好以架
[/quote] [/quote]

係,但佢話大姓個個係另一個人,個c係我自己是旦作上去架咋

子爵府

有冇病我唔知不過我n年前看過佢一場演唱會我都有份同佢握手...佢講明當自己在開工...握手時又好似怕人有菌佢不如唔好同人握啦...不過我個fd話佢家姐定阿妹(唔記得佢果個係家姐定阿妹)就好nice...尼d係個人意見唔好又有人走來開我波來阿

haha,我唔會咁無聊,我都唔係like sammi既
但人地講我咪聽law

子爵府

而家同一個高佢好多拍拖個個天王,佢真人十分之串,仲睇唔起d工作人員....好狗眼架

仲有以前係大台做小生個個羅xx同宣x傳過非聞個個,係一個煙剷黎架,煙不離手

第一代齊天大聖,你唔好睇佢個樣串串貢,個人好有禮貌,我個fd有時會同佢有工事上既接觸,佢咩都唔該前唔該後...
你好勁阿我以前對娛樂圈d野好8架咩都想8一下...不過有一單野就唔知真定假有人話黃蓉係比人害死架比人輪x左跟住佢看不開才走上不歸路架 :-( :-( :-( 聽到後我好傷心...個主謀好勁架不過我唔會係尼樹講得太明一陣比人告架

子爵府

jennifer_bc ,

都話我好8 架~~~咁個fd講,越講越開心,越講越想知law
佢都話見過唔小人係人前人後兩個樣~~~~

邊個係主謀呀,比d tips吖

子爵府

女人~離過婚 完!!!

水晶宮

早排差D冇命果位

水晶宮

有個"好可愛"的女兒

子爵府

有個"好可愛"的女兒

都唔知你講咩hehe~

子爵府

女人~離過婚 完!!!

真係唔知wor~~~~

伯爵府

開心果

男爵府

仲係肥肥地tim.

子爵府

阿sanylaw講得禁明你都唔明

我都唔明阿sandy你講咩阿hahahaha 你好衰架姐再講明d啦~"白雪公主"今晚"吳唱k"只係想去錫啖阿k~hahaha

水晶宮

其實果件係好少事之嘛,駛唔駛姦人咁大件事呢

之前巳經好憎呢個女人,聽埋呢個消息令我緊加憎佢

我都唔明果時佢老公點解會娶佢 唔通貪佢肥

首頁
12345...97

尾頁

跳至