跳至

首頁

尾頁

侯爵府

兔媽媽&fans株式會社 part 17

不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

珍珠宮

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 17

Coming now

侯爵府

禾來耶

侯爵府

好happy既2月份 ar , 返 18 日工咋

不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

professor 寫道:
勁 ar 叻左好多 ar Lam Lam

學校教得唔錯, 日日霖霖返到home, 都話無的家無的家, 我知佢搵緊本'我的家', 我話係琴登上面, 佢個反應好攪笑, E...(吊高個音, 仲笑到kk聲), 再大聲讀出黎有的家有的家

侯爵府

hihirita 寫道:
霖霖好勁bor

希希都叻仔, 鍾意唱歌跳舞

侯爵府

rabbitpiggy 寫道:
勁呀

熹樂都唔差, 都係叻仔 你係咪決定熹樂去葉氏學音樂喇

公爵府

霖格格 寫道:

熹樂都唔差, 都係叻仔 你係咪決定熹樂去葉氏學音樂喇

叻乜

我唸我會比佢上tom lee 先, 因為係 親子班, if 佢like lee d class 先再consider 葉氐

侯爵府

仲有最like做管家, 爸爸媽媽食飯唔準講野呀
希希都叻仔, 鍾意唱歌跳舞

公爵府

霖格格 寫道:

學校教得唔錯, 日日霖霖返到home, 都話無的家無的家, 我知佢搵緊本'我的家', 我話係琴登上面, 佢個反應好攪笑, E...(吊高個音, 仲笑到kk聲), 再大聲讀出黎有的家有的家

咁你應該好放心先arm

侯爵府

但3月就無假放, 好采仲有4月
catymw 寫道:

侯爵府

我do報左tom lee, rabbit, 你記得share 我知好5好wor 老公仲想買座電子琴比winnie tim ar [quote]

我唸我會比佢上tom lee 先, 因為係 親子班, if 佢like lee d class 先再consider 葉氐

侯爵府

E..........係BOR
開心完2月先講LA [quote]
但3月就無假放, 好采仲有4月

侯爵府

臨走0個日去icac 報串啦 :evil:

你點知我會有打算用呢招架 我仲要去平機會添呀

公爵府

catymw 寫道:
我do報左tom lee, rabbit, 你記得share 我知好5好wor 老公仲想買座電子琴比winnie tim ar

好, 一定share

電子琴, 我買左啦, 好平炸喎, $100, 仲有支mic, 係百佳買, 係大陸野, 我估d 音唔係幾准, 同埋唔係full keyboard 呢架

不過熹樂都係最like 去e 媽家彈綱琴

侯爵府

catymw 寫道:

大家咁話喇, 雙數月返晏, 好多紅日架我

侯爵府

係買"座" ar
萬幾蚊果d ar
佢short ga la [quote]

電子琴, 我買左啦, 好平炸喎, $100, 仲有支mic, 係百佳買, 係大陸野, 我估d 音唔係幾准, 同埋唔係full keyboard 呢架

侯爵府

你性格都幾似我, 恩怨分明
霖格格 寫道:
你點知我會有打算用呢招架 我仲要去平機會添呀

侯爵府

益左你la, 今日放6:00
終於有人陪你la mysonma, hihirita yeah !! [quote]
霖格格 寫道:
大家咁話喇, 雙數月返晏, 好多紅日架我

侯爵府

勁, 一不做, 二不休 [quote]
catymw 寫道:
係買"座" ar
萬幾蚊果d ar
佢short ga la

首頁

尾頁

跳至