懷孕前後

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

分享小女子的大肚照--very good

終於攞佐大肚照了, 效果非常好.
此攝影室並非大家一向去開紅堪及佐敦果兩間, 呢間係尖沙咀, 能綜合兩間的優點, 佢冇佐敦果間咁流水作業, 亦唔會似紅堪果間唔包化粧set頭.
呢間真係好好, 仲可以同老公一齊影, 價錢非常合理. 我影果時好開心, 睇番d相都好開心, 真係一輯好值得留念的照片, 所以真係要同大家分享下.
有興趣去影的話 pm 我, 告知詳情, 好野梗係一齊分享.

click here
大肚照相簿

洋房

Re: 分享小女子的大肚照--very good

嘩,影得好靚呀,攪到都有d心思思想去影tim.

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

影得好靚呀!!
o的衫係咪你自己帶去架?

男爵府

shanshanbaby & dongdong112,
d 衫係我自己架, 呢間影室唯一你可能覺得唔多方便的便是要自備衣服, 但我覺得仲好, 起碼自己的衫乾淨d, 又fit d, 仲可以選自己鍾意的衫, 唔會去到先發覺d 衫唔啱自己, 更重要係唔一定要影比堅尼, 要影都著番自己果件la.

真係影得好好我先推介畀各位咋.
我覺得幾百蚊簡直超值 la, 現在唔影幾時影喎, 可能將來個肚花晒想影都冇得影架.

洋房

你個肚真係冇乜點花喎,我個肚就好花啦,影出來都未必靚•

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

影得好靚

大宅

係好靚呀~~~不過好可惜/.\我前幾日已經生左喇...冇得影大肚相
jb-bb 寫道:
終於攞佐大肚照了, 效果非常好.
此攝影室並非大家一向去開紅堪及佐敦果兩間, 呢間係尖沙咀, 能綜合兩間的優點, 佢冇佐敦果間咁流水作業, 亦唔會似紅堪果間唔包化粧set頭.
呢間真係好好, 仲可以同老公一齊影, 價錢非常合理. 我影果時好開心, 睇番d相都好開心, 真係一輯好值得留念的照片, 所以真係要同大家分享下.
有興趣去影的話 pm 我, 告知詳情, 好野梗係一齊分享.

click here
大肚照相簿

別墅

D 相好細張, 睇得好辛苦, 不過都覺得好靚呀! 我想要資料呀! 麻煩 PM 俾我呀!

子爵府

大宅

please pm the infomation to me. thanks!!
只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

幾令喎....d衫係咪佢地俾你呀~*

咁影左幾錢呀~~*

侯爵府

2024年龍年勳章

複式洋房

請問幾錢呀?可以pm我嗎?thx!

複式洋房

想問下你幾多個月影架
龜媽媽

民房

Please e-mail information to me.

大宅

D相影得幾好呀!! 我想知影左幾多錢,同埋佢的地址呀,唔該 pm 比我.............thanks

大宅

醒目開學勳章

可否給我information

[email protected] :-P

男爵府

龜龜媽媽:
我是在35週影的, 因為之前個肚太細, 雖然現在都唔係大, 36吋左右, 但出來的效果已經好好, 現在36週多.
所以我覺得要視乎你自己的身型來決定幾時影, 一般在7-8個月影會好d, 因為未腫.
其實我算遲影的, 應該早d影的, 幸好冇腫, 所以效果都好好, 我同老公都非常鍾意, 我d朋友睇完都話好正, 好sweet 喎, 因為有d老公錫肚肚的相我冇放到網上相簿.

click here
大肚照相簿

男爵府

阿展,
佢地基本上有兩個package 架, 睇你自己想唔想要相薄, 但我覺得有相簿的抵好多, 收藏都容易d.
我pm 資料給你la.

click here
大肚照相簿

男爵府

絕望囡b,
d 衫係我自己架, 因為我唔多鍾意著人地d衫, 特別係好貼身果d.
其實我唔係帶佐好多件衫去影
- 牛仔褲同冷衫係著去, 搭影幾張
- 一件tube top, 配恤衫同冷背心, 著牛仔褲.
- 一件運動 bra top, 我配運動衭, 其實著牛仔褲都得.
- 一條裙
所以都好輕便, 我冇專登買衫, 全部都係以前的衫來的.
我唔覺得大肚相一定要全部打開個肚來影, 有時含蓄d 用衫遮住, 效果都好好.

click here
大肚照相簿

首頁
12345...15

尾頁

跳至