自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

民房

童鞋開倉 ! 已有改善 !

據"探子"回報, 童鞋開倉已無之前渾亂,秩序比之前好好多, 而且部份鞋款都有揀吓...唯獨開放時間一樣。

有關方面對我們 BK 媽咪的善意回應, 本人深表欣慰, 亦多謝各位媽咪站出來表達我們的不滿和意見,我們上下一心, 其利斷金 !

為每位勇於表達的BK媽咪鼓掌 !!!

男爵府

Re: 勁差的開倉 ! 無晒尊嚴 !

唔係呀, 咁差勁, 你無貨, 最多我走囉, 當自己倒霉, 不過將D鞋掉落o黎, 俾人執, 真係有點那過喎.

男爵府

咁衰嫁!好巴閉咩!!! :tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

魅力王子

大宅

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

你咪嬲住啦.

你切身處地諗下, 佢地都忙左一日, 又有咁多貨賣出左, 剩反D乜佢地都一無所知.
佢地掉落黎係因為個倉係上邊.
俾人執 ? 原先應該冇諗住俾人執, 不過因為太多人又太心急等唔切, D客自己執姐.
下次早D去. 佢地關門唔等於收工, 只係收拾殘局. 所以早D去佢地好容易搵到比你.

伯爵府

點早去呢 ? 5使做呀 ?? 我地D 放6:00 又係附近返工到 入
5到 好心佢地收 7:00點啦

大宅

ian723,

我就唔係太同意你講法啦,如果個倉係上面, 就更應該唔好將d貨掉落地下,會好容易整親d客,係應該搵多個同事幫手應接一下, 再放係架,table,或箱上面,講真呀, 開親倉d職員都唔會幫你搵 size, 都係自己搵岩先買架啦

民房

ian723 寫道:
你咪嬲住啦.

你切身處地諗下, 佢地都忙左一日, 又有咁多貨賣出左, 剩反D乜佢地都一無所知.
俾人執 ? 原先應該冇諗住俾人執, 不過因為太多人又太心急等唔切, D客自己執姐.
下次早D去. 佢地關門唔等於收工, 只係收拾殘局. 所以早D去佢地好容易搵到比你.

其實我只係想講, 如果你有心開倉就應該安排得好D, 我見到你哋個倉都起碼幾千呎, 但係用來開倉的地方只有豆腐卵,好令人懷疑你哋係到製造"虛陷"場面!
仲有呀, 你哋要諗吓顧客的感受,我哋係來買嘢架唔係來乞架!!

民房

算罷啦~~~

大宅

peckykoo 寫道:
點早去呢 ? 5使做呀 ?? 我地D 放6:00 又係附近返工到 入
5到 好心佢地收 7:00點啦

我朋友尋日5時45分去到都唔比入,佢都在附近返工,放5時30分,LUNCH HOUR 的時間又唔足夠,如果佢可以延遲收工, 如8時都好呀﹗聽講開倉時間好鬼限制的。真奇怪﹗

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大宅

lovelyming 寫道:
[quote]
ian723 寫道:
你咪嬲住啦.

其實我只係想講, 如果你有心開倉就應該安排得好D, 我見到你哋個倉都起碼幾千呎, 但係用來開倉的地方只有豆腐卵,好令人懷疑你哋係到製造"虛陷"場面!
仲有呀, 你哋要諗吓顧客的感受,我哋係來買嘢架唔係來乞架!! [/quote]

同意您講法﹗我哋唔係乞兒!

複式洋房

都唔好話唔嬲

開12:30 至 14:00>>>>1點先食lunch,快快口食飽上到去都13:30,人潮管制,等到13:45 又話唔比入,咁唔比就唔等得啦,要快快腳趕住返公司。 :-(

開17:00 至 18:30>>>>好!今次準時收工 (平時都要O小小T),快快腳去到18:10,門口高佬又話唔比入,唔係吖嘛 跟住又話放 20個,咁我排嗰個位一定係 20個內,點知無啦啦又截住,重要比我眼白白睇住有四位女仕插到入去。嘩..... 真係火都黎埋....佢睇住D人打尖都比人入,我呢D乖乖排隊嘅就無得入,有無攪錯。:-(

跟住隔住度閘聽到入面位亞叔話....夠鐘啦....唔好抄....係咁抄又唔買......MY GOD......真係雖然平啫....但都係真金白銀買,唔係要咁對客人呀
[url=http://lilypie.com]

男爵府

係啦,d鞋又東一隻,西一隻,點執呀?比人執左另一隻,唔通同人差包剪拓呀!!仲有呀,你問佢size,講10次都唔理你,等左起碼大半個鐘先有得入,入去又好似求佢賣比 我噤,我真係好後悔浪費車錢 時,又自己受氣

複式洋房

車~~~開得咁衰唔好開啦, 唔駛比$+!!

男爵府

mud 咁衰架! 可以慳返唔洗去lo!

子爵府

係米真係咁低, 如果唔係差咁多, 冇下次

伯爵府

就係因為太"平" " 靚" "正" $100/4 對喎 去邊到搵

仲要係名牌 公司要賣1XX 架 D 人咪 唯有要 付出代價 Lor

d 商人就話知你

別墅

醒目開學勳章

peckykoo
是100/4對?
尋日好似有媽媽話150/4對..
請問最細SIZE係幾多?

首頁
12345...8

尾頁

跳至