自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

Re: 勁差的開倉 ! 無晒尊嚴 !

其實, 我覺得開倉, 點都係要搶下, 抄下架啦, 不過如果去到咁, 真係接受唔到, 我會選擇唔去.

大宅

都費時去買﹗

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

ian723 寫道:
你咪嬲住啦.

你切身處地諗下, 佢地都忙左一日, 又有咁多貨賣出左, 剩反D乜佢地都一無所知.
佢地掉落黎係因為個倉係上邊.
俾人執 ? 原先應該冇諗住俾人執, 不過因為太多人又太心急等唔切, D客自己執姐.
下次早D去. 佢地關門唔等於收工, 只係收拾殘局. 所以早D去佢地好容易搵到比你.

你番工佢都番工. 點早呀.唔通請半日假去??

複式洋房

miniq, 我又係其中20之內, 我可能見過你喎, 又話收 6:30, 又要唔比人入, 個隻衰高佬, 有人買左對爛鞋要入lay換都唔比入, 叫佢第二日再來, 又話我地會推入去, 好彩有個正義媽咪同個高佬講....我地唔會沖入去, 你比佢換, 唔好講到我地咁衰

仲有, 叫我地下星期二再來, 來個屁咩, 到時左腳同右腳唔同款扮時毛 :tongue:

伯爵府

俾我會執番隻鞋黎掟番dum鞋果個人.

買得咁折墮真係

男爵府

係150/4對,平o禁又點? 好多都無貨,見到又爭唔到,我好辛苦係度'磨'左成個鐘先夾硬買到3對(有d係唔o岩碼,夾硬買左先),你話死未?

子爵府

伯爵府

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

開倉開到咁就不如咪開啦....

男爵府

別墅

:-( :-( :-( :-(

大宅

勁差

男爵府

2011至尊種植勳章

我今日 lunch 都上左去. 入面真係好多人.
負責幫人攞鞋的工作人員只有 4 個, 另外好似有一個負責收錢, 一個睇住個門口.

入面真係幾混亂, 不過佢地得 4 個人, 要 serve 幾十人(可能近百人) 都唔容易.

如果想買2歲或以下的 kids buster bb 鞋, 可能容易 d, 因為都叫做有幾對 sample 擺出來, 同埋比較上少 d 人揀

如果想買黑皮鞋或白波鞋, 就要排隊逐個同阿叔講要咩款咩size

如果想買其他去街鞋, 就有機會遇到樓主講的情形.
因為所有款都無 show sample, 要由個職員爬上梯, 打開個鞋盒 show 個款畀d客睇, 跟住d客就自己叫要咩size.
剛才 lunch 就無掟鞋的情形. 如果真係將 d 鞋掟落黎, 又好似過份左 d.

有 d 去街鞋真係好靚(我覺得), $150/4對真係好抵.

值唔值得去, 就自己諗下喇

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

[size=xx-large]唔去!!!!!!幾平都唔去!!!要買到自己咁cheap,買到都唔開心啦!貼錢買難受!
該用戶已被刪除

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

我friend話第一日現場仲有好多大陸人,自己入倉
HIMMAMA3  男爵府

男爵府

kids buster 佢真係平過外面好多,真係去執平野,佢今年比舊年多左好多人,可能一傳十,十傳百,即係個場黃左.因今年開學買左對kids buster 返學鞋比細b$200,今日見到一樣連鞋墊都一樣,買37.5(如買4對).你睇下火x個鞋倉成開,佢係開檔唔係開倉,去到無mud人,d鞋唔會係你頭頂拋落離,又有service +!
所以開親倉,你都要諗諗值唔值得去.

子爵府

你可唔可以post出你買左的鞋俾大家睇呀?
我好想去架.但真係心大心細,我唔係怕迫,多人,
我怕買唔到鞋,白行o者...
monkichi 寫道:
我今日 lunch 都上左去. 入面真係好多人.
負責幫人攞鞋的工作人員只有 4 個, 另外好似有一個負責收錢, 一個睇住個門口.

入面真係幾混亂, 不過佢地得 4 個人, 要 serve 幾十人(可能近百人) 都唔容易.

如果想買2歲或以下的 kids buster bb 鞋, 可能容易 d, 因為都叫做有幾對 sample 擺出來, 同埋比較上少 d 人揀

如果想買黑皮鞋或白波鞋, 就要排隊逐個同阿叔講要咩款咩size

如果想買其他去街鞋, 就有機會遇到樓主講的情形.
因為所有款都無 show sample, 要由個職員爬上梯, 打開個鞋盒 show 個款畀d客睇, 跟住d客就自己叫要咩size.
剛才 lunch 就無掟鞋的情形. 如果真係將 d 鞋掟落黎, 又好似過份左 d.

有 d 去街鞋真係好靚(我覺得), $150/4對真係好抵.

值唔值得去, 就自己諗下喇

伯爵府

:tongue:

民房

昨日原本都打算去, 但看了各位的意見,
我決定去了香工和深水埗, 都比我執到幾對平的童鞋;

其實這間kids buster開倉, 上年我已領教過,
回想番為了平廿多元, 失了尊嚴和儀態,
簡直不值得.

首頁
12345...8

尾頁

跳至