自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

Re: 勁差的開倉 ! 無晒尊嚴 !

LITTLE_PIGLET 寫道:
請問妳見唔見有 minnie 女孩 Boot or kids buster 去街皮鞋賣 (for 3-4 years old)?????

Boot 一早已無啦, 我上個禮拜頭去睇都已經講無晒 Boot !
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

別墅

monkey妹,
thanks!

monkey妹 寫道:
[quote]
請問妳見唔見有 minnie 女孩 Boot or kids buster 去街皮鞋賣 (for 3-4 years old)?????

Boot 一早已無啦, 我上個禮拜頭去睇都已經講無晒 Boot ! [/quote]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

LITTLE_PIGLET

我見有boot
但唔知o岩唔o岩你個女
款式唔多靚
好似係米奇
係啡色
3/4歲~我諗無喇
果隻我見好似係6/7歲大果d
揚莉煒媽咪,

請問妳見唔見有 minnie 女孩 Boot / kids buster 去街皮鞋 / 白波鞋賣 (for 3-4 years old)?????

我想今午去........如果冇size..... 我就唔駛去喇!!!!!

[quote]
揚莉煒媽咪 寫道:
今日買左一對 buster波鞋43號
一對女裝黑皮鞋37號
一對高達男童裝涼鞋20號
一對米奇波鞋31號
好多都無size
想買多都無呀
[/quote]

大宅

唔好意思,請問有冇個倉個地址?謝謝!

別墅

LouLou,

Today is last day la!!!!

星期一至星期五
第一場 : 12:30-2:00
第二場 : 5:00-6:30 (記緊6:00前要到, 佢6:00開始收擋)

Address : MTR 葵興站 (葵昌路 26-38號 豪華工業大廈 20B

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

揚莉煒媽咪 寫道:
我見有boot
但唔知o岩唔o岩你個女
款式唔多靚
好似係米奇
係啡色
3/4歲~我諗無喇
果隻我見好似係6/7歲大果d

我都見有一對你講嘅啡色米奇boot, 佢地話無晒所有size啦, 只得果對display(不過有d爛), 我上星期二去問有無boot, 佢話得番一對粉紅色minnie (size 24 for2/3歲), 我買左囉!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

monkey

今日見到光之美少女boot
30�33�34�35�36碼
有白色同粉紅
但唔岩我大女 :-(

男爵府

醒目開學勳章

how to go this factory rom kwai hung mtr?

子爵府

1年前的post都可以搵到up上黎, 勁呀!

男爵府

減齡達人勳章

複式洋房

今年好似仲未開倉喎.....?-( ?-(

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至