烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

太古吉之島附近快將開MOS burger 新店

好野, 終於等到 MOS burger 殺入太古城區!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 太古吉之島附近快將開MOS burger 新店

一定會去試下

複式洋房

終於等到香港區開了, 謝謝!
When life gives you lemons, make lemonade.

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

I must try it.

HIMMAMA3  男爵府

大宅

未食過,請問有咩值得食架,有冇好推介?thx~

大宅

老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

別墅

新年去行下先,thx!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

哦~~

別墅

where exactly it is?

男爵府

好媽媽勳章

在以前papagallo 的位置.
今日行過都仲未開

Meli 寫道:
where exactly it is?

別墅

imuran,

Thank you. 乜papagallo咁快又執左....

複式洋房

好期待呀!

大宅

我上次食完一D都唔覺得好食,仲要咁既價錢…寧願加錢食triple O~
I'm not a yogi,but a yogist!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

triple O 超好味, 雲妮娜奶昔
份量好多

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

完全認同! D包又細份又是微暖
~DREAMY~ 寫道:
我上次食完一D都唔覺得好食,仲要咁既價錢…寧願加錢食triple O~

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

不過如果果度要排隊都幾麻煩~~
雖然我住太古,不過我都未必食,太名過其實...

同埋佢應該開舖時間都幾長, 我見佢請staff都分3更o既~

水晶宮

新C坑
少奶奶的身份,丫頭的命...

複式洋房

Agree!
上次試咗個standard MOS burger, 唔覺特別好食, 但價錢就好貴, 可能其他海鮮款burger會好食啲, 但唔想花錢逐一試, 有無人有好介紹?

p.s. 佢件炸雞幾好味, 好食過肯德基.

~DREAMY~ 寫道:

男爵府

係咪日本ge mos burger呢? 十年前o係日本讀書時食過, 鍾意佢ge Rice Burger, 唔知宜家重有冇呢?

首頁

尾頁

跳至