興趣嗜好

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

荃灣有好抵既peppa pig DVD賣

我今日買左一盒,好抵,想介紹比大家,一盒有4隻dvd,但冇贈品,每隻dvd有二集,每集有6-7個主題~
4dvd合共51個主題~老闆話係full set,冇分上下集,
我開左第一集睇,冇問題,其他就未check,
可以選擇中文or英文字幕,國語or英文語言~
因為吾貴,當普通dvd比女女睇都吾錯~
一盒正價$90元,即時join埋做會員有8折,
老闆話好好賣,有機會冇現貨,但可以訂~
或者去賣之前打電話去問下先~
地址:荃灣路德圍嘉新大廈海誠書屋
電話:24022918
希望幫到想買豬小妹既媽咪喇~~~

大宅

好媽媽勳章

Re: 荃灣有好抵既peppa pig DVD賣

我住香港區, 好少去荃灣, 有無好心既媽咪順路幫我買一盒.

伯爵府

I living near tsuenwan..but where we meet??

mama512 寫道:
我住香港區, 好少去荃灣, 有無好心既媽咪順路幫我買一盒.

大宅

好媽媽勳章

你可以幫我買:-(:-( 好多謝你呀! 我可以香港區mtr交收.
manfatcentre 寫道:
I living near tsuenwan..but where we meet??

伯爵府

oh....
first of all... i drive. and not reach the MTR station.
and i seldom go hk island only.
anyother place we can meet?

otherwise i cannot help la
maybe u can leave yr contact in my pm and discuss.

別墅

我係九龍果邊返工,我都想要一套,可否幫我買一套

我pm我電話比你好嗎

複式洋房

ysy111104 寫道:
我係九龍果邊返工,我都想要一套,可否幫我買一套

我pm我電話比你好嗎

吾好意思呀,我住元朗ga,我諗我都幫吾到你,或者睇下
有冇其他媽咪join埋一齊買?

伯爵府

好媽媽勳章

我想問呢套碟好唔好睇? 因為我老公話麻麻, 所以我都諗緊買唔買好?
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

Hi milk722116,

想問了係唔係繁体中文字幕?

間shop near荃灣MTR or not?

Thx!

伯爵府

好媽媽勳章

siukei 寫道:
Hi milk722116,
想問了係唔係繁体中文字幕?
間shop near荃灣MTR or not?
Thx!

如果由地鐵站去應該兩個字就行到 (如果無行錯的話), 都算近啦.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

複式洋房

其實好近ga,荃灣地鐵附近既力生廣場後面就係路德圍,
我諗都係十分鐘以內可到~如果搭地鐵,由南豐中心出閘,
一路直行落迴轉天橋,落到去轉右,見路口再轉左就見到~

另外,我本人就覺得好好睇,好有趣味性,我女女而家日日
都睇,因為內容好輕鬆,我同女女一齊睇果陣,二個都會睇
到哈哈笑~吾似一D英文教材咁沈悶~但正統D講,我又吾
覺佢似英文教材,不過既然女女睇得開心,又吾抗拒聽英文,
咁當普通既卡通比佢睇都吾錯~

重有,佢既包裝係簡體字,DVD就有英文,普通話選擇
字幕有英文,簡體中文選擇~

大宅

我想問係咪得 4 隻 disc?
係咪 full set?
因為好似有 8隻 disc!!

複式洋房

hi,係呀,原裝係8隻 disc,但我買果隻係4隻 disc,
但我已經睇左2隻disc,冇問題,應該等同8隻 disc果套~
柑桔 寫道:
我想問係咪得 4 隻 disc?
係咪 full set?
因為好似有 8隻 disc!![/quote]

男爵府

2011至尊種植勳章

milk72116,
請問你睇晒咁多隻 disc 未?
我想問下, 52 個故事係咪以下呢 52 個?
Muddy Puddles
Piggy in the Middle
Mr. Dinosaur is Lost
Fancy Dress Party
Polly Parrot
A Very Hot Day
Best Friend
Mister Skinnylegs
Hide and Seek
Lunch
The Playgroup
The Sleepy Princess
Mummy Pig at Work
The Tree House
Camping
Daddy Gets Fit
Gardening
Shopping
Bicycles
Chloe's Puppet Show
The New Car
My Birthday Party
Snow
The Playground
Flying A Kite
Tidying Up
My Cousin Chloe
Frogs & Worms & Butterflies
Daddy Loses his Glasses
Daddy Puts Up a Picture
Hiccups
At the Beach
Picnic
Cleaning the Car
Mummy Pig's Birthday
Granpa Pig's Boat
Dressing Up
Daddy's Movie Camera
The School Fete
School Play
Musical Instruments
Babysitting
New Shoes
Ballet Lesson
The Tooth Fairy
Treasure Hunt
Not Very Well
Windy Castle
Pancakes
The Museum
Secrets
Thunderstorm

伯爵府

milk72116~~

你可不可以post個封面比我looklook呀~

thx~~~

男爵府

我都興趣買一套, 有無 mami 可在美孚MTR or 西鐡沿線站比我?? thanks

大宅

畀面勳章

請問各位媽咪,這套dvd適合幾多歲的小朋友呢? 因為我個囡囡都4歲半了,唔知適唔適合佢呀!
囡囡媽

大宅

milk72116 寫道:
其實好近ga,荃灣地鐵附近既力生廣場後面就係路德圍,
我諗都係十分鐘以內可到~如果搭地鐵,由南豐中心出閘,
一路直行落迴轉天橋,落到去轉右,見路口再轉左就見到~

另外,我本人就覺得好好睇,好有趣味性,我女女而家日日
都睇,因為內容好輕鬆,我同女女一齊睇果陣,二個都會睇
到哈哈笑~吾似一D英文教材咁沈悶~但正統D講,我又吾
覺佢似英文教材,不過既然女女睇得開心,又吾抗拒聽英文,
咁當普通既卡通比佢睇都吾錯~

重有,佢既包裝係簡體字,DVD就有英文,普通話選擇
字幕有英文,簡體中文選擇~

milk72116,
你好呀, 請問係咪同GC果個系列一樣呢?
http://bd.lilypie.com/AIx9p8.png?r=a657272

大宅

HI

各位媽咪
岩岩我打佢問左呀, 現無貨, 我己留左電話比佢地, 一有貨會打比我地
我家有位小主人

大宅

lyanlyan3 寫道:
HI

各位媽咪
岩岩我打佢問左呀, 現無貨, 我己留左電話比佢地, 一有貨會打比我地

lyanlyan3,
請問你知唔知係咪同GC果個系列一樣呢?
http://bd.lilypie.com/AIx9p8.png?r=a657272

首頁
12345...7

尾頁

跳至