跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0606媽媽交流站 (Part 7)

suesue, 小晴除左發燒, 仲有無咩病徵, 如果仲有高燒要同佢去急症室. 因為有時發燒未必一定係傷風感冒, 之前我朋友個仔發燒又無鼻水同咳, 之後原來係尿道炎. 唔好擔心, monitor住小晴.

子爵府

學姬公主 寫道:
Annie, 傻啦, 我只係一個編輯仔, 無論落相同版面都係老總話事架....

無錯, 我就係老總...其真仲係老馮添...

子爵府

anniewmau 寫道:
[quote]
學姬公主 寫道:
Annie, 傻啦, 我只係一個編輯仔, 無論落相同版面都係老總話事架....

老總, 幫anson起個標題好bor [/quote]

你係唔係應該揀張相出黎先起呢, 你見d puppy隊都係有張相出黎先作內容架嘛

子爵府

點計你都係老馬.... 唔係老馮.... 甘你識唔識途我就唔知啦..

ronni 寫道:
[quote]
學姬公主 寫道:

無錯, 我就係老總...其真仲係老馮添... [/quote]

子爵府

多謝夢娜今日同我同檯帶俾我地無限歡樂.

又多謝泰臣一家四口令我地有機會參觀九龍區豪宅....

sun020112 寫道:
好多謝今日mona一家四口連工人既熱情招待!

大宅

唔記得多謝夢娜個tiramisu同泰姬/健健/jaime同姐姐熱情招待!!

子爵府

SA姐, 你一句說話入面錯左兩個人名... 你都真係.......

teresalok620 寫道:
唔記得多謝夢娜個tiramisu同泰姬/健健/jaime同姐姐熱情招待!!

大宅

無得去參觀豪宅, 但係見到呢段post都覺得好笑& 好開心!
學姬公主 寫道:
SA姐, 你一句說話入面錯左兩個人名... 你都真係.......

[quote]
[/quote]

子爵府

JOE... MONA唔俾我地拎手信走呀...

[quote]
joe1225 寫道:
無得去參觀豪宅, 但係見到呢段post都覺得好笑& 好開心!
[quote]

大宅

扺你c, 唔帶我去! 如果帶埋我去, 我同你一齊脅持人質,
甘唔多唔少實有野

子爵府

邊係呀... 佢地上完幼訓我join佢地食lunch之嘛.... :-( 跟住就上去九龍區豪宅行番個圈....

子爵府

學姬公主 寫道:

[quote]
[/quote]

線把啦...有人夠唔記得幫呀女拎番件衫啦...凍親就麻煩...唉

子爵府

學姬公主 寫道:
JOE... MONA唔俾我地拎手信走呀...

[quote]
joe1225 寫道:
[quote]

咪係囉, 明明話有獎抽架嘛....仲諗住抽個dior袋走

大宅

tt, 我老公係臣臣, 唔係姬姬
唔駛客氣, 多謝賞面就真 :lol:

大宅

姬姬, 唔好笑我啦....帶俾你歡樂係我嘅榮幸

[quote]
學姬公主 寫道:
多謝夢娜今日同我同檯帶俾我地無限歡樂.

又多謝泰臣一家四口令我地有機會參觀九龍區豪宅....

[quote]

大宅

多謝大家無介意地方淺窄, 有啲daddy仲要企添, 有咩地方招呼唔到請見諒

大宅

無收埋呀, 本來就無! 你地又中網上騙案啦

學姬公主 寫道:
mona將d紀念品收起哂呀 :cry:

[quote]
susanpang 寫道:
我諗而家佢地搵緊"紀念品"
[/quote]

子爵府

monchuchu 寫道:
多謝大家無介意地方淺窄, 有啲daddy仲要企添, 有咩地方招呼唔到請見諒

[quote]
[/quote]

實在太謙啦, 幾千呎地方都咁講...只係衣帽間佔既地方太多姐...

別墅

多謝mona一家四口&姐姐 ge熱情款待...唔介意我地成班人一個墟咁擁上你屋企...仲霸咗jamie個地盤(一陣)~~~
熙熙今日經歷咗一次漏c風雲後...我番到黎即刻買咗包大碼片俾佢試用...我見都ok fit...我諗佢應該早d要換...mona...你真係要認真check清楚jamie條片究竟啱唔啱size...冇理由佢仲用到中碼片...你知啦~~jamie一向都咁逆來順受, 可能佢又俾你不經意咁虐待緊... :cry:
suesue...小晴佢精神點呀...if...佢都肯食,玩&瞓...咁就唔使咁担心...有時d藥唔係即時有效, 要d時間...好似上次熙熙咁...高燒咗成晚...嚇c我...但過咗大半日..d燒就會慢慢退...可能因為早幾日又番風, 小晴唔覺意冷親...小病是福...放心啦...小晴好快會好番冇事~~~你自己都要小心身體, 休息多d呀!!!

子爵府

係咩, 原來今日熙熙漏c咁大件事咩...

首頁

尾頁

跳至