自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問屯門有冇村巴去觀塘

上午上班時間的...

大宅

Re: 請問屯門有冇村巴去觀塘

Please click:
已獲運輸署批准的居民服務路線
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

男爵府

唔該哂janet
不過我開唔到呀..我dl左開唔到...
我想睇大 興 花 園 - 觀 塘呀><

大宅

Hi 貓BB,
我開到喎~! copy比你啦~!

居民巴士服務路線號碼 : NR748

目的地﹕大興花園 - 觀塘

路線(大興花園至觀塘)﹕
經石排頭路、震寰路、青田路、屯門公路、荃灣路、葵涌道、程祥道、龍翔道、觀塘道、偉業街、啟祥道、宏照道、海賓道、順業街、偉業街、巧明街、鴻圖道、開源道、偉業街及觀塘碼頭通道。

開車時間﹕星期一至六(公眾假期除外)
上午7時10分至上午7時30分

路線(觀塘至大興花園)﹕
經觀塘碼頭通道、偉業街、基業街、海賓道、駿業街、鴻圖道、巧明街、創業街、鴻圖道、厲業街、海賓道、宏照道、啟祥道、偉業街、觀塘道、龍翔道、程翔道、葵涌道、荃灣路、屯門公路、青田路、震寰路及石排頭路。

下午6時15分至下午6時30分

居民巴士服務路線號碼 : NR749

目的地﹕康德花園 - 觀塘

路線(康德花園至觀塘)﹕
經康德花園通道、河旺街、震寰路、青田路、屯門公路、荃灣路、葵涌道、長沙灣道、界限街、太子道西、太子道東、觀塘道、偉業街、啟祥道、啟福道及偉業街。

上午7時15分

路線(觀塘至康德花園)﹕
經偉業街、迴旋處、偉業街、啟祥道、偉業街、觀塘道、天橋、龍翔道、程祥道、葵涌道、荃灣路、屯門公路、青田路、震寰路、石排頭道、河旺街及康德花園通道。

下午6時正

與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

男爵府

唔該呀janet
我愛你呀

首頁

尾頁

跳至