論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴日見到個印印叫個少主kiss佢....

仲要咀對咀添 雖然愛錫佢係好, 但自問真係接受唔到咁囉, 如果係我的印印, 我實

大宅

Re: 琴日見到個印印叫個少主kiss佢....

嘩,好彩我無請印印,如果唔係我實打人

別墅

依.... 咀對咀!
咁個少主幾歲?係咪自願?

lingeggs 寫道:
仲要咀對咀添 雖然愛錫佢係好, 但自問真係接受唔到咁囉, 如果係我的印印, 我實

侯爵府

我bb會錫印姐面面or印姐會錫bb面面;咀就接受唔到!!!

珊瑚宮

好媽媽勳章

我就接受唔到喇

大宅

面就可以, 咀就 no way, 我同我老公自己都唔會咀對咀錫bb, 我仲千吩咐萬吩咐工人一定唔可以比bb食佢口水尾, 少少都唔得.

大宅

個bb得2歲咋! 個印印叫佢kiss, 咁佢麻kiss落去囉, 點知個印印"do"長個咀來kiss佢.

我都係唔比我個工人咀bb個咀, 面都係輕輕親吓. 但我驚我個工人都會係我唔知道的情況下, 好似lee個印印咁做! 唔就幣啦!

大宅

我都唔可以隱受到。

最慘係我唔係到的時候,唔知佢有無咁做。

複式洋房

由第一日工人黎香港, 我已經同佢講香港人只有爸爸媽媽先可以kiss自己個bb, 佢係一定唔可以咁做, 所以到而家都無..
雷大B係2005年9月18日-瑪麗出世
雷細B係2008年5月28日-瑪麗出世

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

錫邊度都唔比!

男爵府

我都係咁話....

xanax1mg 寫道:
錫邊度都唔比!

別墅

鍚下面珠,親下面面都無問題,不過...錫咀呢,我就真係接受唔到喇!!!好恐怖!!!!

伯爵府

我個仔成日主動要kiss嘴嘴,
我和印印是他最喜歡的目標
雖然我鍾意佢kiss印印,
但又唔知點做好
因為是由出生揍到依家,親如母子............
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

首頁

尾頁

跳至