論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想請本地鐘點, 有無姨姨/清潔公司介紹?

家住油塘,每星期2次, 一、四 / 二、五 上午8-11 :lol:

複式洋房

Re: 想請本地鐘點, 有無姨姨/清潔公司介紹?

你可以send info到勞工處website, 他們會轉介到工聯會, 若價錢合理, 好快有feedback, 電話聯絡自行interview, 一兩星期應該可以請到人.

大宅

可否下午工作, 我有1個非常好本地鐘點幫我公司做清潔, 如合適, 請回應.
Thanks !

複式洋房

可唔可以send d資料比我.

我個印印禽日突然之間話走,佢做左5年,搞到我好煩, 唸緊將會請"菲傭"或"鐘點", 請比些意見和工人的價錢, 謝謝!

大宅

I want to have the information too.
Thank you.

大宅

kc2021
please pm the information to me. thx

大宅

其實這個清潔姨姨, 早上做寫字樓清潔工, 要下午才有空, 地區最好是近'九龍灣', 因為我知佢不是會'開大口'的人,如要去遠的地方, 車錢都唔夠.
他只是仔,女大, 不想呆坐家中. 如合適, 可 pm 我代約他.
請清楚, 我不是 agent, 只想幫這相識差不多20年姨姨手.
讓他多賺一點.

別墅

Pls kindly pm me. Thanks!
I want to know about the contact and price per hour

大宅

你住邊區呀 ! 清潔姨姨想知要做什麼清潔, 一星期做幾多日, 一日幾多個鐘 ?

首頁

尾頁

跳至