夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

BK Milk勳章

拼搏都吾系一個月見一次啦,
如果真系想見, 我吾信佢冇時間抽到出黎,
甘訓覺又有時間, 就算超人都要頭啦,
何況佢咩都吾話你知甘真系吾多正常

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:WENKIKAKA 的帖子

超級似

公爵府

醒目開學勳章

引用:+拍拖2年+也不知道他忙什么+見一面非常难+

原帖由 judy522 於 13-10-07 發表
拍拖2年 也不知道他忙什么 見一面非常难 我不知道重可以忍几耐?而家只有他搵我,我是搵唔到他的,同他沟 ...
你知他住邊?什麼工作? 你是獨住?每次揾你佢都要求愛愛?

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

大宅

回覆:拍拖2年 一個月見一次面 有没人頂得順?

你地係夜晚見面,還是日頭見面?
你幾歲?佢幾歲?
佢係未算有d錢呢!

公爵府

醒目開學勳章

樓主見你pm咁講,你百份百做左人sl ,佢亦百份百身有屎,留返尊嚴給自己啦,要自愛吖

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

水晶宮

2021勳章

引用:吓樓主見你pm咁講,你百份百做左人sl+,佢

原帖由 bbcool 於 13-10-08 發表
吓樓主見你pm咁講,你百份百做左人sl ,佢亦百份百身有屎,留返尊嚴給自己啦,要自愛吖

...
X2,自愛呀

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

樓主入世未深,我估你未夠16.

大宅

引用:回覆+rachel_ching+的帖子大家分析話他有老

原帖由 judy522 於 13-10-08 發表
回覆 rachel_ching 的帖子

大家分析話他有老婆都有D咹,但是就是唔知真相 ?唔知他住边? ...
我相信妳好明顯被騙了……,如果要找答案去解決,我會揾 朋友 或 私家貞探 查吓跟吓佢!!

大宅

樓主你都好單純下…2年一個月見一次仲要搵唔到唔知佢住邊,佢一搵你即刻要oncall,我覺得連2奶都不如,你有機會係3-4奶,樓主醒醒吧!

公爵府

醒目開學勳章

佢每次揾你都要搞野,搞完就走,即係當你sex Partner,男人都差唔多5張,佢都有個仔3張,如個老豆再揾個伴,我相信個仔都唔mind,樓主,自愛把,將愛留給自己小朋友!

大宅

回覆:bbcool 的帖子

下?!咁都得?需要免費服務先搵你?!愛自己,叫佢慳埋果一日拼博埋佢啦。好明顯佢有老婆,就算無老婆佢都只係黎拎你身體上既著數。你愛一個人,幾忙都會抽時間見佢搵佢。好易明既道理。你可以搵到更好的。

別墅

做男人做到咁賤,相信佢當妳係FOC....
一個月見一次,即代表佢老婆唔方便個日先揾你降X
快查佢有冇家室
有既話就開個新facebook 無限loop d人,等佢太太睇下都好

大宅

我同男朋友一年先見20日,就黎結婚啦.

公爵府

2021勳章

judy522 發表於 13-10-7 21:18
拍拖2年 也不知道他忙什么 見一面非常难 我不知道重可以忍几耐?而家只有他搵我,我是搵唔到他的,同他沟 ...
一定有唔妥,妳決心斬覽把啦!

大宅

你一定連佢住邊都唔知啦,妳好大機會做左小三

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...9

尾頁

跳至