夫婦情感

跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

回覆 judy522 的帖子

世上存在著很多不同的形式的關係,只是如果在拍拖時已經平淡如水,你男友連他自己的個人資料都不願透露,那他對你是有防心的,他不信任你,怕你去打擾他平日的正常生活,這絕對不是一段公平的愛侶關係。想想你可以忍受兩年,你一定很愛他,但你不夠愛自己,你的一切他都清楚,他要找你可以去你家,他的理論是似是而非,當然有些夫妻真的可能一年才見幾次,關係仍然可以維持下去,這是因為他們各自各精采,誰也不想被另一個人困住。

有時候你必須誠實地問自己,這段關係對你來說是否可以繼續忍下去?兩年不是短的日子,情侶之間也不是一定非要計算見多少次才算正常,但起碼你有事想找他時,你會知道如何可以找到他,在他手機不通時你仍然知道還有甚麼方法可以找到他。他不應用他有重大任務,非常人來拒絕透露任何事情給你知道,這對你很不公,你應好好想想,不要再自己騙自己了,你要想想是否真能繼續下去,還不知盡頭在哪裡?
mc <()>

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

BK Milk勳章

請問你男友做乜野職業 ? 紀律部隊??!

你男友年紀有幾大???

你呢D 情節 好似某一個世紀賤男...

認真就輸了!

禁止訪問

琥珀宮

引用:多謝大家卑咁多意見我!講卑大家知都知道没

原帖由 judy522 於 13-10-08 發表
多謝大家卑咁多意見我!講卑大家知都知道没人會信有這样的男女关系?但系就卑我遇到 ?
他說他就系一万人之 ...
你要接受既係佢「一定」有野欺騙你,無謂追查同叫佢解釋 (只會比機會佢再講大話tum番你) ,即刻分手啦!

複式洋房

回覆:拍拖2年 一個月見一次面 有没人頂得順?

叫佢還錢!

子爵府

不如叫佢拼搏完先再拍拖啦!

大宅

樓主BF簡直係又食又拎啦,一個月見一次你都頂得順兩年真利害
佢10成10一定有家室/女朋友,所以先至隔咁耐見你啦
同埋好可能佢用呢個方法已經呃過唔少人喇

樓主,你一共借左幾錢俾佢呀?分手前點都要拎返D錢呀,唔好俾呢D賤人呃呀

大宅

如果連msg電話都無就真係似有家室

複式洋房

引用:行為上似有老婆 +

原帖由 WENKIKAKA 於 13-10-07 發表
行為上似有老婆
好似

子爵府

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

唉~以前我都好似樓主咁,兩年...已經係我極限...我唔知樓主個男友有冇正室...但係我以前個個都唔會介意帶我去佢公司樓下...

兩年...連佢做咩都唔知...真係好大件事,最重要係好似冇咩溝通咁...

The best is not yet to come...一定會有更好既選擇...個時我因為飛甩左佢...先識到而家個C6,希望在明天呀...樓主~

大宅

引用:+拍拖2年+也不知道他忙什么+見一面非常难+

原帖由 judy522 於 13-10-07 發表
拍拖2年 也不知道他忙什么 見一面非常难 我不知道重可以忍几耐?而家只有他搵我,我是搵唔到他的,同他沟 ...
你像是一個小三,加上簡體字

琥珀宮

引用:回覆+lora_118+的帖子我而家都講到既,我講

原帖由 judy522 於 13-10-08 發表
回覆 lora_118 的帖子

我而家都講到既,我講咗几次要他莫再揾我了嘛 没用
你咪等佢下次打電話比你時講分手,跟著以後都唔聽電話咪得law!你咁都話唔識做唔到,就真係無人幫到你,你繼續去付出等呢個永不實現既將來啦!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 judy522 的帖子

咁多唔合理都仲信佢?

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:+拍拖2年+也不知道他忙什么+見一面非常难+

原帖由 judy522 於 13-10-07 發表
拍拖2年 也不知道他忙什么 見一面非常难 我不知道重可以忍几耐?而家只有他搵我,我是搵唔到他的,同他沟 ...
樓主,你都三十幾歲,點解好似16歲妹妹咁頭腦簡單,女人冇幾多春青花架啦。
你都係做鐘點,邊有咁多錢接濟佢。

首頁
23456...9

尾頁

跳至