夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

2個月先見一次已經怪....

原來男方有經濟問題時你會接濟他....

呢2點好難令我唔估計呢個男人全心欺騙你....

有需要(性?金錢?)就搵你...無事就唔想理你...????

快D走人喇..姊妹!!!!

世上仲有好多好男人架....

男爵府

judy522 發表於 13-10-8 12:25
回覆 mc 的帖子

非常多謝妳既意見 妳說得非常之有道理 我好認同妳既講法
我同他沟通過 咁样做對我好不公,我話只有他揾我 我想他時 揾唔到他,他電話去咗留言信箱
而且每講一次,他就會更加了無声息 唔知边一日失惊無神揾妳, 重要試埋我底线,
他而家有困难要拿钱出來救济他, 你說他系未一般人?

欠你多少錢, 還清未?

洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

大宅

引用:回覆+~小彤~+的帖子好惭愧+真系连他住边度

原帖由 judy522 於 13-10-07 發表
回覆 ~小彤~ 的帖子

好惭愧 真系连他住边度我都唔知?
一定係有老婆
我以前係机場做时、係返通宵更、不久、有個隊長話鐘意我、算叫做一起之後、無論佢返咩更、佢放工後都唔会打俾我、甚至一起返通宵收工了、都唔会打俾我、我們見面的時間只限返通宵放飯時、見親都会摸我、甚至有一段时间明明有返工、但都無揾我、而我地出过一次街、我們約去行山、山上都有人行、他竟當眾又鍚又摸、到後來我同事先知佢有老婆同仔、仲要追我前都追緊我同事、俾我識破佢有老婆同仔、佢只係好大聲講“个仔仲好大添”真係好無賴

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

肯定有老婆/女友啦
不要咁傻咁天真,

距得閑穩你個時, 米又係上床.

男爵府

judy522 發表於 13-10-8 11:29
多謝大家卑咁多意見我!講卑大家知都知道没人會信有這样的男女关系?但系就卑我遇到 ?
他說他就系一万人之 ...

你逃避更...
都無勇氣去面對..

一聽你口吻, 應該都係大陸吧..
一個月見一次, 你又穩唔到距, 見面都係上床,俾錢, 你覺得呢D 係"愛"咩?

一針見血同你講,
你只係人地隻雞.. 仲要貼埋錢個隻..

(SORRY,我太直)

公爵府

好媽媽勳章

唔好甘天真.....

男人要搵散餐食,專厄易騙天真無知落手

禁止訪問

別墅

你見過佢屋企人未??如果借口多多唔比見...代表身有屎~~自已諗啦~!

大宅

引用:回覆+JasmineCheung+的帖子所有人都話他有

原帖由 judy522 於 13-10-08 發表
回覆 JasmineCheung 的帖子

所有人都話他有老婆,种种迹象都似
做賊點会認自己係賊、
總之、你記住、係鐘意你ge、兩日唔見都忍受晤到、更何況係一個月
不過唔怪得你ge、當局者迷

子爵府

2021勳章

樓主敢問你今日年幾歲呀?
而宜家d人比較現實嚟講,邊有人就算係朋友,見得嗰幾次就會借錢俾人架,你話佢好搏命去揾錢,咁点解仲要問你借呀!

唉也.......真係救命,宜家邊到仲有人單純到咁!
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

伯爵府

引用:+拍拖2年+也不知道他忙什么+見一面非常难+

原帖由 judy522 於 13-10-07 發表
拍拖2年 也不知道他忙什么 見一面非常难 我不知道重可以忍几耐?而家只有他搵我,我是搵唔到他的,同他沟 ...
點解分唔到呀?

兩年,每月見一次,心照啦。

複式洋房

我都係過來!最後find out到佢已結了婚!

侯爵府

回覆:judy522 的帖子

佢出面有冇第二個架 密月期都甘樣 遲下點算

男爵府

曾經我都有呢個經歷..只有佢可以聯絡我而我唔可以.

一個月只可以見1-2次...最終選擇分手(我地系異地戀)

後來先知佢同個前妻一齊..

我可以肯定你男友唔系結左婚就系有女友...

你要下定決心分,否則你會很受傷.

今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

珊瑚宮

2021勳章

回覆:拍拖2年 一個月見一次面 有没人頂得順?

早分早著,遲分訓唔著!

大宅

引用:Quote:原帖由+judy522+於+13-10-07+發表回

原帖由 JasmineCheung 於 13-10-08 發表
一定係有老婆
我以前係机場做时、係返通宵更、不久、有個隊長話鐘意我、算叫做一起之後、無論佢返咩更、佢 ...
又一賤男

禁止訪問

回覆:judy522 的帖子

禁止訪問

首頁
34567...9

尾頁

跳至