跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

妳地出世咗個幾月嘅BB,而家幾重呀??

我Kiyomi 又重咗一磅啦~~~而家重 8 磅11 安士 1/2~~~Yeah~~

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 妳地出世咗個幾月嘅BB,而家幾重呀??

我bb今日一個月零兩日...有11磅2重 =.="
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

等待驗證會員

家家公主 寫道:

家家公主

妳BB 出世時幾多磅呀
該用戶已被刪除

Re: 妳地出世

等待驗證會員

J&Hsbb 寫道:
你地除左係喺健康院幫bb磅重外, 仲係邊度磅重, 有無係屋企整個磅係度? 我前年借左個bb磅比你, 等緊佢拎返黎比我先有得磅....

我地只係健康院幫bb磅重咋 :lol:

男爵府

我都係去paedi clinic, 做well baby visit 至磅重架..
also, 自己抱住BB喺 bathroom 磅, 之後自己再齋磅, 咁咪知BB有幾重囉

Gabriel 出世有7lb 13oz, 出院得番7lb 6oz, 滿月就有 11lb.. 我會努力做Gabriel隻全乳牛媽媽
該用戶已被刪除

等待驗證會員

Nillie_Mami 寫道:
我都係去paedi clinic, 做well baby visit 至磅重架..
also, 自己抱住BB喺 bathroom 磅, 之後自己再齋磅, 咁咪知BB有幾重囉

Gabriel 出世有7lb 13oz, 出院得番7lb 6oz, 滿月就有 11lb.. 我會努力做Gabriel隻全乳牛媽媽

Nillie,

加油呀

伯爵府

我阿囝出世6磅半, 打滿月針返健康院磅就9磅~

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

twingirls 寫道:
[quote]
家家公主 寫道:

家家公主

妳BB 出世時幾多磅呀 [/quote]
我阿b出世有8磅......
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

醒目開學勳章

Nillie_Mami,
加油啊﹗我都要做Sophie隻全乳牛媽媽
Sophie14/1出世 2.8kg
17/1出院2.735kg
22/1健康院2.91kg
24/1健康院3kg
2/2健康院3.26kg
Nillie_Mami 寫道:

大宅

我亞 b 呢 :
22/12 出世 5.3lb
30/12 健康院 5.6lb
3/1 健康院 5.9lb
8/1 健康院 7lb
26/1 健康院 9.2lb
31/1 11lb
6/2 12lb

等待驗證會員

家家公主 寫道:
[quote]
twingirls 寫道:
[quote]
家家公主 寫道:

家家公主

妳BB 出世時幾多磅呀 [/quote]
我阿b出世有8磅......[/quote]

大宅

畀面勳章