媽媽會所

跳至

首頁
12345...50

尾頁

男爵府

Re: 2001年11月份既BB媽媽會(Part III)

[size=medium]kimama,
你預早一日同Jeremy慶祝!咁去飲滿月酒有沒有Jeremy份呀?如有咪有好多人和他慶祝囉!在此祝Jeremy:
[size=large]生日快樂!快高長大!身體健康!

[size=medium]So,
希B好番好多就好了!希望他好快會她番晒啦!

[size=medium]琳琳媽,
恭喜晒!係咪呀!我都話琳琳實入到嫁啦!多謝你的預祝!

[size=medium]fungma,
你個agent真係好衰!咁都得!

[size=medium]各位媽咪,
點解今年個個小朋友都係和屋企人食飯慶祝生日?我只係諗住我們一家三口一齊慶祝!
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

銘銘媽 >>
依家又有變動,年尾唔會去旅行囉﹗因為我
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

[size=medium]So,
我都未知明天同晴晴去邊好?因我老公已經取了一天假期同晴晴慶祝生日!不過最終都係可能向屋企一家四口(包括QQ)渡過!後日再話你知我們結果點慶祝啦!
------Pochacco2001(Ming)------

大宅

[size=x-large]Jeremy, 熙熙 (11月6日)
[size=x-large]晴晴, 仔仔, 希希 (11月7日)
[size=xx-large]2歲生日快樂!!!

男爵府

多謝你!不過你好似誤會o左D日期喎!

[size=medium]Vanessa,
你點同熙熙過生日呀?有沒有請假和他慶祝呀?我都仲未諗到呀?祝熙熙生日快樂!

[size=medium]熙熙,晴晴 & 齊齊,
[size=large]祝你們生日快樂!快高長大!身體健康!

禁止訪問

男爵府

delete :-P
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

祝睛睛、熙熙及預祝仔仔 >>
生日快樂﹗身體健康﹗精靈活潑﹗

fungma & VANESSAT >>
代希b多謝ee既祝福﹗

VANESSAT >>
小心睇住熙熙,健康真係好重要。
你家姐個大女跌得咁傷,要鑲螺絲,真係嚇死父母。下個月開始要一個揍四個,個個仲咁細,真係唔敢想像到時個情景,請

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

[size=large]Jeremy,
補祝你生日快樂, 身體健康, 快高長大, 人見人愛.

[size=large]熙熙, 晴晴,
補你地生日快樂, 身體健康, 活潑過人, 醒目過人

so,
果次我無去到大江戶, 我老公早過我去既嘛, 所以佢同佢d friend 去左, 佢都有問我去唔去, 因為我要睇住銘銘, 所以我話我唔去, 佢就同佢d friend 去左, 而我又好想去, 不過可能要等銘銘大多少少, 無咁痴身先去得到浸溫泉.
比希B學游水都好, 聽過游水對好多野都好咁喎.

仔仔媽咪,
仔仔點呀??? d 瘀散左未呀, 聽到都覺得好痛. 希望佢快d好返無事啦!!

fungma,
嘩!! 咩你個agent 咁既, 可唔可以轉agent, 同搵佢搵既!! :-x :-x

vanessat,
個工人走左熙熙咁開心, 咪好囉, 咁肯定你無炒錯人, 係咪要恭喜你呀???
不過你家姐個女好似傷得好重喎, 要鑲'羅絲', 如果o係香港係咪可以睇鉄打會好d呢??? 不過如果佢黎緊要照顧4個咁就會仲辛苦, 但你姐夫都好努力喎, 生咁多個.

大宅

[size=medium]Pochacco, all mom

攪錯左D生日日期真係唔好意思, 請問正確日期應該是幾號?

大宅

[size=medium]Jeremy, 熙熙,晴晴, 仔仔, 希希

生日快樂!!!

琳琳媽

恭喜晒!!! 琳琳真叻女, 自己考到間好學校, 仲簡接幫孖b 'po'埋路, 真抵鍚.

fungma

開個agent名出來啦!!! o甘o既服務, 實被社會淘汰.

vanessat

其實最忙是你媽咪

別墅

[size=x-large]晴晴,熙熙
[size=xx-large]生日快樂!

All Mums
Thank you 晒! 生日過得好實在,下午只係訓左半粒鐘到夜晚成12點先訓.

Vanessat
乜你家姐個女咁大獲,點跌架?

fungma
乜個agent咁哀post佢出黎唔好再害人. :-x

男爵府

[size=medium]Vanessa,So,銘銘媽,HeiMaMa & kimama,
多謝晒你們!

晴晴同熙熙應是11月6日生日的!唔緊要啦!

熙熙好番未呀?祝他早日康復!

[size=medium]各位媽咪,
等我講你們知晴晴昨天點過生日啦!我們去了山頂,同晴晴去整了一隻臘手和一隻臘腳,整o個個人仲話晴晴隻腳都好大隻!我覺得這份禮物都幾特別!遲d俾相你們睇!之後到了晚上我們去買了個生日蛋糕返了赤柱美利樓的香辣屋食飯,食完飯就同晴晴影生日相!之後把蛋糕取回家到了11點幾才正式切蛋糕,晴晴這就是這樣過了生日!你們呢?

[size=medium]仔仔 & 希B,
[size=large]祝你們生日快樂!身體健康!快高長大!

禁止訪問

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

[size=large]仔仔 & 希B,
補你地生日快樂, 身體健康, 智慧過人, 一日精靈過一日.

[size=large]婷婷,
你係新加入既, 我首先歡迎你, 同埋預祝你生日快樂, 身體健康, 越大越靚, 搵到間好學校. 因為ee好多時放假都唔上網, 所以而家預祝定先.

all mom,
我地又多左個新成員, 佢就係athkk, 你地會o係生日會到見到佢同佢囡囡婷婷既, 請大家熱烈歡迎!!
而我已經 update 左個 list, 如果大家有興趣的話可以到第一頁睇睇.

vanessat,
喎, 我以為你家姐又生添, 真係唔好意思, 咁你家姐個大女點呀??? 去睇醫生時咪喊到死, 咁對佢隻手有無影響既??!! 希望佢快d好返, 同唔好因為呢件事有陰影啦!!

pochacco,
嘩!!! 晴晴生日直頭好似大人咁過, 真係開心, 我最仲意係你帶佢去做蠟手同蠟腳, 真係好有意思, 如果係我的話, 我仲會o係蠟手同蠟腳上刻埋日期, 咁就仲正.

禁止訪問

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

vanessat
聽完我都覺得好慘同好痛, 如果我係你家姐就一定喊死!! 點解會攪到咁嚴重既, 女仔應該唔係太洩既咋喎, 嘩!! 你家姐果係係女已經咁, 咁我個係仔咪仲死, 一日無時停.
咁佢以後咪無得上體育堂囉!!

別墅

[size=x-large]仔仔, 希B
[size=x-large]生日快樂! 快高張大

Pochacco
呢份生日禮物都幾特別又有紀念性,晴晴一定好開心!

Vanessat
熙熙都好易話為.:-P 你媽咪真好,為了顧及熙熙既感受而唔去USA.

athkk
welcome! 預祝你囡囡生日快樂!

大宅

Birthday Month to our children, hope you all have an unforgettable memories.

Late greeting to :
Jeremy, 熙熙 ,
晴晴, 仔仔, 希希 >.>>. Happy Birthday ah!!!

Ahtkk : welcome and happy birthday to 婷婷

男爵府

點解你家姐個女發生o左咁大件事呀?真令人擔心!現在情況如何?
另外,我想問你有去過個d座談會呀?是不是真的有錢給你?因我本來都想去下星期的有關尿片座談會,不過我就唔到時間,所以無得去,而且我又怕是厄人的,我想知個情況是點的?是不是真的雖要兩個半鐘頭呀?

[size=medium]銘銘媽 & kimama,
我都覺得份禮物好特別!不過最初都無諗過送禮物給她的,一直QQ媽都想同QQ做一隻手,所以襯這機會去,而我見到QQ整之後又想同晴晴整,所以咪當是生日禮物囉!

[size=medium]銘銘媽,
其實唔駛整日期都OK!因一定會記得是她兩歲生日做的,如果要做個日期,我諗又要計錢的!

[size=medium]CCT,
多謝你!

[size=medium]Ahtkk,
歡迎你加入呀!以後得閑就入來傾下啦!
[size=large]祝婷婷生日快樂!快高長大!身體健康!

首頁
12345...50

尾頁

跳至