母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽媽响尚健租用泵?好唔好?信得過嗎?手續係點?

男爵府

我幾個月前租過,唔煩既,搵番近屋企的尚健,打去問左有無機先,因為有D地區既機租哂就要排隊等佢有機時覆你!到有機可上去交按金同想租幾多個月的月費,要留意,愈租得耐就平均月費愈平,比錢時要決定租幾耐,若比左3個月租錢,之後想再租多兩個月,就要由頭計過,唔會比番租6個月的價錢你。重有,配件要自己買的,如喇叭,軟膠喉等。若要雙泵好似要$8XX。

大宅

回覆:租泵

即只租要電嗰part, 咁其他配件係咪一定要同牌子先用到?咁同買一部那個化算d?? 唔該晒!

男爵府

我當時租左兩個月,連埋配件既話好似around $2,000,咁梗係愈租得長時間就愈抵! 其實買定租好睇你會餵幾耐,使唔使返工等因素! 若會長餵又要返工會在公司泵奶既,梗係買一個抵d啦,因為尚健呢個泵都幾重的,帶返工你會好辛苦.
我租佢機係因為之前在醫院試過覺得佢夠力,好用,想有個泵奶既好開始所以租既,唔想買左第二d唔啱用就0徒. 之後泵得暢順左,因要返工所以買左個電雙泵同手泵!

男爵府

yes,只租接電源0個part,配件應要用番同牌子的,但又好似唔係款款玻都用到,要問下尚健!

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

子爵府

回覆:踢踢媽 的帖子

parts一對$200 (yahoo 拍賣), 喇叭一對約$90 (公價),喉好似淨係尚健有得賣。其實如果租幾個月要$2000, 不如買水貨好過,仲有埋儲奶瓶和冰袋,freestyle $28xx (yahoo 拍賣)

大宅

引用:parts一對$200+(yahoo+拍賣),+喇叭一對約

原帖由 Potato001 於 13-10-10 發表
parts一對$200 (yahoo 拍賣), 喇叭一對約$90 (公價),喉好似淨係尚健有得賣。其實如果租幾個月要$2000, ...
但parts係咪二手?擔心衞生問題……

大宅

別墅

引用:parts一對$200+(yahoo+拍賣),+喇叭一對約

原帖由 Potato001 於 13-10-10 發表
parts一對$200 (yahoo 拍賣), 喇叭一對約$90 (公價),喉好似淨係尚健有得賣。其實如果租幾個月要$2000, ...
請問你有否在yahxx買freestyle?我租機半年,快到期,我想買返部,但唔知買咩好!

複式洋房

大宅

幾錢?

子爵府

回覆:示範單位 的帖子

我去年在yahoo 拍賣買freestyle 要$2950, 今年想再買spared kits, 不過之前個賣家唔見咗。最後我揀咗個去年都見到,賣咗好耐嘅賣家,買兩對用掛號。我見今年freestyle 價錢便宜咗,$2850都有。其實可以先留言(要有yahoo account ),之後用email 或whatsapp 約交收方式和時間,一手交錢一手交貨,即場開箱試摩打,插喉後用手指按住另外兩個孔試吸力。仲可以買下有冇單,因為好似話水貨維修都要單,不過我買時冇問到。

複式洋房

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊