跳至

首頁

尾頁

子爵府

想配眼鏡, 大埔區有咩好介紹呀?

想配副新眼鏡, 有無邊間d sales 好人d 可以介紹呀, 我之前去過Mongkok一間, 想試多幾款個sales 即刻話"同你之前試既差不多" 完全唔比我try 多幾副呀

男爵府

Re: 想配眼鏡, 大埔區有咩好介紹呀?

大埔超級城..即pizza hut 向前行大埔廣場方向..穿過玻璃門口再轉入右手玻璃門間高明眼鏡鋪

大宅

catcatchong 寫道:
大埔超級城..即pizza hut 向前行大埔廣場方向..穿過玻璃門口再轉入右手玻璃門間高明眼鏡鋪

我同囡囡都同樣在高明配呀 ! d sales 好好人, 以前在新達都同佢配開啦 !

大宅

我係運頭塘村,2位店員都很好招呼,又平.

子爵府

ic...價錢如何??

子爵府

HealthYan 寫道:
[quote]

我同囡囡都同樣在高明配呀 ! d sales 好好人, 以前在新達都同佢配開啦 ! [/quote]

哦....我仲以為恩恩係要去個d視光師果度先配到添 :-P

子爵府

maggiechan 寫道:
我係運頭塘村,2位店員都很好招呼,又平.

係咪洗衣舖對面個間?

男爵府

大埔公園仔... 幼稚園樓下嗰間都ok... 最近去配... 玩到一枱都係眼鏡架, 個哥哥仔都無黑面。

子爵府

sheeta 寫道:
大埔公園仔... 幼稚園樓下嗰間都ok... 最近去配... 玩到一枱都係眼鏡架, 個哥哥仔都無黑面。

係?? haha....咁你咪有新look囉....hehe

子爵府

醒目開學勳章

我最近在富善村內的海天配眼鏡, 個視光師好專業. 價錢都好合理

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mama1210,

我就係昌運中心間"勁視"到買隱形眼鏡, 個老闆好好人, 又有禮貌.

雖然我未係佢樹配過眼鏡, 不過佢咁好人事應該唔差架~~~ 你行開可以去望下丫!

男爵府

mama1210 寫道:
[quote]
sheeta 寫道:

係?? haha....咁你咪有新look囉....hehe [/quote]

新左好一陣啦... 妳都唔留意人地嘅... :tongue:

首頁

尾頁

跳至