基督家庭

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb 要睇物理治療, 佢得兩個月大多d~~

明天係產假後第一日返工. 但剛剛先安排咗係政府做物理治療. 好擔心佢哭得好勁. 仲話要一直做到1yr old. 直至佢會行. :-( 媽咪埋怨我陀往佢係屋企"立"亂搬d 家具, 雖然知道唔related. 但係都好唔開心.

我知要交番比神. 但唔知点都係左想吓右想吓~~

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: bb 要睇物理治療, 佢得兩個月大多d~~

佢mud事先,唔好咁驚住!係咪"先天肌肉性斜頸",好多時都係哩個架bor!

伯爵府

魅力王子

no too much worry~!
if your lovely baby see your face can know you no happy...
belive God

大宅

佢2隻腳ga第4隻toes重疊咗, 驚會影響佢行路. yesterday, 我老公bring咗佢去見physio, 要用d發保膠抬住2隻腳子仔. 大約每2星期返去一次. 不過就要睇到1yr old. 直至佢會行.

另外好多謝主, 佢見physio過程都係想同人傾計. 無哭.

別墅

加油呀!

伯爵府

好媽媽勳章

真替你擔心
政府肯幫 bb做物理治療也 好

同你的 bb一起禱告 吧!!
盡量別想得太多,太遠
也要好好的工作
祝開工大吉

子爵府

唔好太擔心啦~
有人跟進係件好事.

至於家人, 有時要佢地齊齊面對 d 反迷信0既野都好難架.
多 d 禱告, 主必看顧.

首頁

尾頁

跳至