自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

興咩色呢?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:而家染髮興high light嗎

一大撮/髮底,紫,shocking pink, 頂到底漸變

男爵府

引用:一大撮/髮底,紫,shocking+pink,+頂到底漸

原帖由 HAZEL920 於 13-10-11 發表

大宅

Highlight仲興咩?

]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

子爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:一大撮/髮底,紫,shocking+pink,+頂到底漸

原帖由 HAZEL920 於 13-10-11 發表

男爵府

引用:Highlight仲興咩?

原帖由 企鵝仔 於 13-10-11 發表
Highlight仲興咩?
係呀,就係而家唔多見有人做

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

HAZEL920 發表於 13-10-11 07:43

子爵府

好媽媽勳章

唔興,興最底染另1隻色

珍珠宮

其實好多外國人有做。我在上個月之前keep 左大半年high light, 因為我本身好中意 blond,所以做左半頭high light,整完後去行街,好多人以為我係ABC. :;pppp: 其實髮型或髮色無話興唔興,最緊要自己中意同整出來好睇。 我做嗰種好少人做,就係面嗰層一條條blond high light,整體望上去都金!

珍珠宮

no...很娘....

子爵府

已 out!

珍珠宮

correction : highlight.

象牙宮

HAZEL920 發表於 13-10-11 07:43
紫,綠藍都做過,但d 色好快甩.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Nino 發表於 13-10-11 10:28
no...很娘....

大宅

回覆:而家染髮興high light嗎?

而家興漸變,或者double coloring ,歐美興左好耐,而家東京都好hit
同以前果種mk highlight 唔同架

首頁

尾頁

跳至