育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

有無人知....Mother Goose鵝媽媽詩歌學英語

有無人知....Mother Goose鵝媽媽詩歌學英語, 係星加坡賣幾多錢呀, 同係邊度買呀?

聽聞好似係星加坡買會平好多! 唔知係唔係?

有無人用過呀? 好唔好呀?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

Re: 有無人知....Mother Goose鵝媽媽詩歌學英語

Times-book now selling the whole set at HK$880.

For the detail, click Mother Goose

男爵府

Re: 有無人知....Mother Goose鵝媽媽詩歌學英語

當年我親戚係新加坡托朋友係印刷廠/出版社買,四套加埋$400,超抵!

男爵府

我阿哥上年o係星加坡大眾買連埋晒d discount之後係500零. 不過就冇大o個隻鵝媽媽公仔送囉.

大宅

2019勳章

bbdou, 可否告知新加坡印刷廠/出版社的名同地址, 電話呀?
另外有無好似以下的packing架? 小書架同細布公仔?

]http://www.times-book.com/english/mother_goose/mother_goose.htm

[quote]
bbdou 寫道:
當年我親戚係新加坡托朋友係印刷廠/出版社買,四套加埋$400,超抵![/quote

男爵府

因為唔係我自己買,所以我都唔知個印刷廠/出版社的名同地址, 電話,同埋我買的唔係你條link咁樣的,係有四盒野,每一盒裡面有四本書+一本媽媽手冊、一隻cd、一隻vcd同一隻小鵝公仔,冇書架同鵝媽媽公仔。

hellokitty1011 寫道:
bbdou, 可否告知新加坡印刷廠/出版社的名同地址, 電話呀?
另外有無好似以下的packing架? 小書架同細布公仔?

]http://www.times-book.com/english/mother_goose/mother_goose.htm

[quote]
bbdou 寫道:
當年我親戚係新加坡托朋友係印刷廠/出版社買,四套加埋$400,超抵![/quote

大宅

bbdou,

想知你嘅小朋友鍾意嗎?成效如何?Thx!

男爵府

Mother Goose 係適合較細的bb睇的,我個仔係大約6個月開始睇,每次都可以睇到兩節,至於成效,我已經唔太記得(我個仔已經四歲),但係我記得佢係可以唱得返d同埋係認到某d字。

大宅

2019勳章

我見香港版好似吸引d呀!!

大宅

me 2.

henhen 寫道:
我阿哥上年o係星加坡大眾買連埋晒d discount之後係500零. 不過就冇大o個隻鵝媽媽公仔送囉.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題