跳至
[2006年] 好掛住小bb

首頁

尾頁

複式洋房

好掛住小bb

我好掛住小bb, 今晚是第一次小b不在我身邊過夜, 之前都試過日頭放在姑媽家中, 都無咁掛住. 但晚上小b不在小床上真的十分掛住...........

大宅

Re: 好掛住小bb

加油呀~~~~~!!!!!!!!!

大宅

I am afraid I will miss my BB much when I return to work later.

禁止訪問

複式洋房

i think i will miss her so much when i return to work. Moreover, when i return to work, my lovely daughter will stay at my mum's home from Mon to Fri,from day to night, oh my god!

複式洋房

我會在初四返工, 但今個星期都會放小b在姑媽家中(在姑媽家中會隔日過夜), 等小b適應下姑媽環境, 我陣間會過姑媽到睇下小b, 日頭時冇夜晚咁掛住小b

大宅

你們有家人照顧BB幾好呀, 我只有工人睇BB.

禁止訪問

大宅

我三月頭要返工啦,我都會好掛住bb,真係好想唔做野,全職湊佢...

民房

我都有咁諗過家, 好想唔做份工, 全職做湊仔婆, 不過現實黎講緊係唔得啦. 其實我都好好家啦, 因為我同我媽咪住架, 日頭需要返公, 但起碼夜晚都可以見到bb. :-P
不過大家都要努架.

別墅

上個星期返番工, 都有時會掛住bb. 唯有放工早d返屋企同bb玩.

大宅

我都想做全職湊仔婆, 但我已經請了工人, 唔做工會好容易脫離社會, 又沒有人工, 日後還要供書教學, 都是面對現實.

首頁

尾頁

跳至