跳至

首頁

尾頁

大宅

其他6月媽咪BB會企未呀???

BB而家差唔多8個月,成日自己扶著床邊企起身,其實會唔會對隻腳唔好呢???其他6月媽咪BB會企未呀???

大宅

Re: 其他6月媽咪BB會企未呀???

好叻呵!

我個b 只係人地扶住先識, 不過係跳跳, 冇企定的能力的..佢連訓係度再坐番起身都未得呀, 好似個頭好重下..

大宅

我B女到現在都不太懂爬,所以企更加無可能啦!
不過我聽同事講,唔好咁快比佢企,對腳唔好囉!!!
:lalala:

大宅

未,因我個係懶b

晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

我個豬仔B唔只企起身,還識360c自轉返身,叭,訓下訓下坐起身哭or企起身望著你笑~
但他企起身時我見他隻腳好似是唔夠力的有D震下震下and有D O型的~我驚他隻腳唔夠力企大個變形的....

男爵府

我個琛琛6個月零8日開始自己扶住企起身,之後日日夜夜都企响度,噤都噤唔住!

複式洋房

我個b識企啦!一識企就唔肯坐,仲成日同我示威,明知我唔可以飛身接住正掉下來的他,他就專登要企起身,仲扮晒野放開對手呢!

大宅

SALLYCHOW 寫道:
我B女到現在都不太懂爬,所以企更加無可能啦!
不過我聽同事講,唔好咁快比佢企,對腳唔好囉!!!

我個b都係仲未識爬,但扶住佢行又識踏出腳扮行喎,好搞笑!
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

大宅

我個桐桐都未識爬同企呀....
如果有人扶住都可以企到一陣...
坐學行車個陣就識行向前lor....
但係佢已經開始識4圍攪野...又開櫃攞野食...
又將電視駁住個d dvd線逐條幫你"蚊"走...
真係好似看牛仔咁看先店呀...

大宅

DicDic 自己企識,唔須要扶

大宅

識爬,識企(單手扶住企, 有時放手可企幾秒), 識擒~
特別技能:
單有bye bye, 雙手bye bye(識得分ga!), 請請, 擰頭, 點頭, 問佢個"支支"(奶咀)呢? 佢識搵返出來~ 叫佢自己放"支支"or餅餅落咀咀, 佢會識得跟order放落咀~

大宅

我個B識爬,識企,放手可企一陣,周圍搞嘢~
識得bye bye, say hi同錫錫

複式洋房

RE :我個琛琛6個月零8日開始自己扶住企起身,之後日日夜夜都企

洋房

CARGO 寫道:
特別技能:
單有bye bye, 雙手bye bye(識得分ga!), 請請, 擰頭, 點頭, 問佢個"支支"(奶咀)呢? 佢識搵返出來~ 叫佢自己放"支支"or餅餅落咀咀, 佢會識得跟order放落咀~

你好勁呀﹗
我個輝輝都未識爬同企呀....
如果有人扶住都可以企到一陣...
連坐都係一陣就跌落黎。

大宅

Angi 好勁呀

CARGO 寫道:
特別技能:

我 YoYo 識爬,識企(單手扶住企, 有時放手可企幾秒), 識擒~特別技能:
單手bye bye 和 手指指

子爵府

噢~ 大家既bb都好叻叻啦, 我家的飯團仲係壽司階段, 不提也把....到佢成為手卷, 我再黎匯報!!

侯爵府

BK Milk勳章

ronni, 我晞晞咪一樣, 依嫁成條"豬腸粉", 成日向玩具床由頭碌到尾, 由尾碌番頭, 坐都未穩定
打直抱, 就向我大脾"un" 下"un"下, 好彩我呢個肥mami有肉, otherwise, 腳斷都似

男爵府

CARGO 寫道:
特別技能:

Angie 好叻叻呀.

Paco仲未識爬.
佢識企,拍手,請請,擰頭, Kiss, Bye Bye, and Arms Up.

大宅

你地d B好勁呀!
我家Haskel淨係識蝶泳式爬行,識企(單手扶住,放手可企兩秒),識擒,識除褲,識扮哥哥喊.至於bye bye同埋聽簡單ge指令,就教極佢都唔識.

別墅

你地 d BB 好叻呀 ~~

我家 Bryant 仔セ都未識 , 最叻叫 mama, 手指指點人做野, 最近愛上扶住行 ~ 10 mins 玩 "追" Daddy / Mami, hmmm... 同埋自己坐半粒鐘 "食粥" (天一半地一半,個口得一兩啖) ... 什麼 bye bye, kiss, arms up ... 學極都唔識.

首頁

尾頁

跳至