烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪知道L字頭既高速煲邊度做緊DISCOUNT?

唔知而家仲有無3L同7L果SET賣呢? 邊度有呢SET買? 我已行過沙田...只係得7L加個內煲....

請知道的媽咪幫手報料

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有無媽咪知道L字頭既高速煲邊度做緊DISCOUNT?

我見只得9L,有discount

複式洋房

Re: 有無媽咪知道L字頭既高速煲邊度做緊DISCOUNT?

Sogo可能都有呀, 千色店有無睇過呀?

大宅

前排去過千色, 都只係得鑊有discount :cry: :cry: :cry:

珍珠宮

好媽媽勳章

我記得早兩日行過吉之島(我去了康山那間)好似Logostina有discount. 不過我唔記得幾多折, 同埋冇留意有冇你講的3L+7L.

男爵府

我琴晚去過counter,仲有2件88折做wor..

我琴晚食左佢地整既年糕...正!!!

仲飲埋糖水,紅綠豆沙~~

大宅

其實現在佢地做緊discount,只要身份證上有30兩個數字連埋,可以有8折,不過佢地唔問唔講,我尋日問佢地說做到2月尾,要買就快D

珍珠宮

好媽媽勳章

Pretty2036 寫道:
我琴晚去過counter,仲有2件88折做wor..
我琴晚食左佢地整既年糕...正!!!
仲飲埋糖水,紅綠豆沙~~

係呀, 我在吉吉島就係見到呢個優惠. 昨日在西田見到都係咁.
在counter食埋年糕, 紅綠豆沙? 真係好正喎!

大宅

我去元朗千色睇過得9折, 無88折...而且我都無30兩個字連埋 :-( :-( :-( :-( :-(

佢地counter成日都煲糖水, 好好味...上次買隻鑊時仲食埋炒飯...哈哈...去果度開餐

男爵府

我問均全世界都冇人有30係身份證上邊

男爵府

T字頭既妳o岩唔o岩?
我見黃埔Jusco做緊7折, 好抵呀! 但我老公話我工人實唔識用, 叫我唔好搗o甘多野, 但我又好想買....
好痛苦呀.....

男爵府

個個牌子我唔岩架,我已經買左L字頭架啦,我唔俾工人用架,費時俾佢整壞...

男爵府

點解呀? 佢唔好咩? L字同F字又邊個好D?
123BB 寫道:
個個牌子我唔岩架,我已經買左L字頭架啦,我唔俾工人用架,費時俾佢整壞...

男爵府

L字頭我未開始用,唔知係唔係人地講得咁好,不過T字頭個隻我同事買過話用左一次就唔想再用啦...因為煲出來D湯好似唔得..

首頁

尾頁

跳至