自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

昨日叫左個美心盆菜(大),但.......

昨日叫左個美心盆菜(大),但發現無左豬手,因為我記得宣傳單張話有10件豬手,後來我打電話去問是否無豬手的,美心的職員好抱歉咁道歉,仲話搵人送返上來我地屋企,我廢事人地特登送10件豬手來啦,所以我出返去美心拿(好近的),去到後又再道歉,又問須不須飲杯野,我無飲,後來她說廚房會俾多幾舊我,(都幾好味!)
美心的善後工作令本人十分滿意!值得一讚!元朗廣場的美心

大宅

Re: 昨日叫左個美心盆菜(大),但.......

幾錢一個,好味嗎?有沒有電話訂?

大宅

請問你係美心快餐果d定係酒樓果d啊? 因為我媽都訂左個聽日取, 未食, 唔知好唔好味呢?

大宅

好好服務態度 . 我上星期吃了大家樂細盆菜 , 但味道一般 , 一半蓮藕,一半餸.

JO JO PIG

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

DBS信用card有折,大盆10-12人,$398,係美心快餐訂,我覺得幾多味啦!仲有xo醬送.幾衛生,幾好味!又唔洗煮又唔洗整,真係唔錯架!

大宅

我公司都叫咗美心來食,真係唔錯架!d豬手好好味

大宅

我地上年都叫左個盆菜,好唔掂,俾一盆餸,另包一包餸汁,
拎到返來自己溝,得個咸字,咩味都無!

今年轉左叫大家樂盆菜,食過都ok喎,
好過上年美的的盆菜!

唔通美心今年痛定思痛,多人爭,改善左?
我地年初二諗住再定第二間,想試下"客家好棧",
唔知有冇人試過呢?

大宅

我都訂左"客家好棧"呀!!

子爵府

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我買左海港酒家既鮑魚盆菜...

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我叫咗大家樂的細盆菜呀﹗

男爵府

張秋 寫道:
我叫咗大家樂的細盆菜呀﹗

me too
年初一就會吃到啦。唔知好唔好味呢!!!

伯爵府

我做冬時買左個美心快餐盆菜, 好肉酸, 好似車仔面的送咁, 又漏左鮑魚無比,又係要我打去問,佢找人送上我家, 唔會再訂美心.
星期五是無飯主婦日

首頁

尾頁

跳至