跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有沒有媽媽給BB食"明治"奶粉?

[quote]
fc926 寫道:
fatchewbb,

我個BB都是一日只

別墅

近日發現 BB 2 天才一次便便! 請問你地BB係唔係甘呀

男爵府

我個b都係咁,我今日開始比佢轉食森永啦,睇下會唔會好d。
過多2-3日,我再話比你知好唔好。
該用戶已被刪除

別墅

[size=medium]Princess_mama:

Thank you so much. We both update information.

今早打电話問doctor, 他說:

大宅

糊狀...我每日都會比bb飲水, around 1安, 每日都有便便

m&w 寫道:
今早bb 食完奶,就幫他換尿片,突然bb 啲 ng ng 好似水柱咁噴出黎,重噴到我成身,梳化都係,跟住再噴..
啲 ng ng 好似好水咁,是否肚子痛呢,
請問你地個bb 啲 ng ng 係條狀,糊狀定水狀架??
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

大宅

我都問過醫生,如果飲奶粉,都可以給她飲水,我就在她ki ki kam kam 好像有痰時給她飲一點水.BB都keep住一日一次便便,不過D便便都幾臭

Twins 媽咪

男爵府

由前日夜晚轉左森永到今日為止已經變左一日有一次大便啦。
我而定比佢3餐meji就一餐森永,明天開始就2餐meji就2餐森永。

[quote]
fatchewbb 寫道:
[size=medium]Princess_mama:

Thank you so much. We both update information.

今早打电話問doctor, 他說:

別墅

BB 昨夜有2次便便 和今日一次. 突然間有好轉..暫時我

男爵府

我個b都一日兩次啦。
唉,真係無諗過要為"屎"煩

禁止訪問

大宅

我BB的便便暫時沒問題,但她的臉上有很多粒粒,用金銀花水洗臉都沒用.你們有沒有這個問題?
Twins 媽咪

別墅

my bb also takes meji since birth. but he always all ng ng on 3rd day, ng ng is 糊狀 and not difficult to pass. bb's appetite is not so good. i wonder whether i should change the brand?? however, i'd many stock of meji ar... :-(

首頁

尾頁

跳至