夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

情人節, 咁你地會唔會送野俾老公??

個個都問老公有冇送野, 咁你地會唔會送野俾老公??

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 情人節, 咁你地會唔會送野俾老公??

我叫老公吾好送野比我,而我都吾會送野比佢!
因為我吾想'益'D'奸商'!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

想送, 但只會送朱古力, 因為佢鍾意食.

不過冇時間買, 老夫老妻, 或者一齊去買. keke

大宅

我會送agnis b 嘅斜咩bag.

複式洋房

唔會刻意買野~~除非佢有心頭好

伯爵府

佢sms 都無個比我 我響hsbc redeem 左部 digitalcam, 不過未有得攞 :-|

大宅

我至鍾意親手整,上年我整左tiramisu,今年整左之古力

別墅

早幾日行街
佢睇中條tie
咪即場俾錢送俾佢當係情人節禮物

但實情係, 佢大部份衫褲鞋襪都係我俾錢買

男爵府

醒目開學勳章

乜都無買到....我地兩個都唔洗亂洗錢呀

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

佢今朝送左張咭比我,我係張咭另一面寫反封信加鼓勵說話,得咁多咋,其實向黎都無特別慶祝
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

子爵府

醒目開學勳章

me 2 la.
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

大宅

由拍拖到結婚老公第一年自動自覺book
[size=large]庭謙仔仔看世界* 記住睇完我個板板,留個言俾我庭謙仔仔wor!:lalala:

大宅

我尋日整好左既之古力,佢食得一粒 :-( 不過又係衰既,天氣太熱搞到溶晒一pat野咁....佢都甲硬吞左一粒,真係難為佢

伯爵府

好媽媽勳章

係7仔買左盒心型朱古力比佢... 然後佢話下次唔好買嘞, 得個包裝, 十幾蚊盒, 佢係灣仔買十幾蚊已經一包嘞...
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

別墅

u guys are so happy. My relationship w/my husbund is not good. He is not good to me. I bought him a shirt for valentine's day. But I didn't give it to him cuz he didn't give me anything. No dinner, no talk, no nothing.

珍珠宮

2024年龍年勳章

大家都無送呀, 有錢都留返過年啦~~窮到燶. :-(
希望每天開心渡過 ;-)

首頁

尾頁

跳至