自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

琴日跌左銀包

very unhappy...
from Kln Bay MTR Exit A to Tak Fok
so trouble that have no id card before Chinese New Year
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 琴日跌左銀包

basilmama ,

Maybe after the Chinese New Year , the policeman will call you to pick up your wallet. :lol:

男爵府

好媽媽勳章

妳等十日左右(新年可能耐d).

我老公試過俾人dum入郵筒, 再由police通知取回.

男爵府

basilmama,

咁慘呀. 希望你快D收到CALL 啦.

子爵府

希望會收到call啦!
已經係第2次跌銀包 :-( :-(
我只係想要番id card&提款card
其他無左都唔介意........
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

你最後都搵唔返個銀包呀?

大宅

試下打去mtr同德福商場問下, 有一線希望都好呀......

我係某個商場做過"lost & found", 都有好多好心人會執到D野交比security架, 如果你銀包內無tel no., 佢地就只有登記等你去問.....

德福: 2750 0877
mtr: 2861 0020

希望你快D搵返你銀包.......

子爵府

好媽媽勳章

:-( :-(

子爵府

thx a lot!
Chungmama 寫道:
試下打去mtr同德福商場問下, 有一線希望都好呀......

我係某個商場做過"lost & found", 都有好多好心人會執到D野交比security架, 如果你銀包內無tel no., 佢地就只有登記等你去問.....

德福: 2750 0877
mtr: 2861 0020

希望你快D搵返你銀包.......

子爵府

係!!!!!!!
新年前唔見,好煩 :-( :-( :-( :-( :-( :-(
bb012506 寫道:
你最後都搵唔返個銀包呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

快d打電話去cut晒d咭先啦.
好在你唔駛去旅行,否則仲有排煩 !!!
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

touchwood,我只帶提款card出街,已經即時去bank涷結a/c
一位媽咪 寫道:

快d打電話去cut晒d咭先啦.
好在你唔駛去旅行,否則仲有排煩 !!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好在你無帶晒d咭出去,
快d休息下啦 !!!
話唔定聽日有好心人打比你呢 .
因為我都試過在watson's跌銀包,
個 staff 搵到d會員證,
再好轉接咁打去我office.

good night !!!
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

oh~有望有好心人已轉交MTR OR POLICE啦

子爵府

德福無
MTR無
:-( :-( :-(

大宅