跳至

首頁

尾頁

別墅

你們bb最愛玩具是什麼??

你們bb最愛玩具是什麼??
我個八公仔最愛是家中的所有搖控器,一見到就雙眼發光,如果你唸住收番個搖控器,他就會怒啤你,然後大聲哭,直至你肯屈服比番佢為止,以家家中大小搖控器都差不多比他跌難咁滯,死味!!

大宅

Re: 你們bb最愛玩具是什麼??

咦, 你阿仔同我阿女係咪好熟呢?
喜好咁似? 我阿女都係見到搖控器就兩眼發光...
但我緊係唔俾佢玩啦, 沒收都無怒啤我喎 我只係同佢講呢個唔玩得, 俾其他o野佢, 又或者抱開佢o羅
或者, 你試下用其他o野引開佢注意嘛....

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

洋房

花心大少來架,遙控~膠袋~紙巾~電話~全部都超興奮見到又打又拍!

複式洋房

I think u can say she loves to play with everything, but the only function for the thing she play with is biting.

茵茵豬blog ----歡迎參觀 click here

大宅

Remote control, 特別是有線電視那一款, 因為d button 很colorful.

複式洋房

nikitac 寫道:
Remote control, 特別是有線電視那一款, 因為d button 很colorful.

Me too....

大宅

me2! he puts everything in mouth to taste...
quote]
agnesc72 寫道:
I think u can say she loves to play with everything, but the only function for the thing she play with is biting. [/quote]

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

buu0605 寫道:
me2! he puts everything in mouth to taste...
quote]
agnesc72 寫道:
I think u can say she loves to play with everything, but the only function for the thing she play with is biting.
[/quote]

agree!
最愛藍色同紫色既圈圈,同最愛掉野落地!(everything)

大宅

2019勳章

我個仔最鍾意既玩具咪就係我囉...

有眼鏡 / 頭髮 / 衫 / 手指.....

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

mobile

複式洋房

Cable TV remote control & caculator

別墅

原來BB世界係咁攪笑,真玩具唔玩,反而要玩大人野,唔知到如果有機會,若有一大班BB坐左係到,遠處見到個CONTROL會唔會衝過去搶呢?? 哈…哈,如果個答案是 - 會 就攪笑啦!! 不過就會幾大獲下…

大宅

醒目開學勳章

me too!!!!

Chrisse 寫道:

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

me 3~
尢其是個眼鏡,一睇見就搶~
趴地熊 寫道:
me too!!!!

[quote]
Chrisse 寫道:

[/quote]

大宅

esp my hair 一抱佢埋身就當地鐵扶手重要出力拉實

大宅

year最鐘意玩keybroad

禁止訪問

男爵府

girahei 寫道:

same

別墅

以家他見到keybroad都係呀...
girahei 寫道:

複式洋房

紙盒,電話,搖控,繩類,label標籤

首頁

尾頁

跳至