跳至

首頁

尾頁

複式洋房

跟大家拜早年

今天在這裡跟大家拜個早年,祝各位爸爸們工作順利,媽咪門青春常駐,小朋友們快高長大,聽教聽話~!!

Crystal姐姐,我稍後再跟你聯絡,小豬最近點呀?識行未呢?哈哈
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

Re: 跟大家拜早年

嘻嘻, 剛剛沖完涼, 上來bk 吹水時, 正正巧遇frankie 哥哥喎. 小豬, 仲未識行呀, 仲係要爬.

多謝你同大家先拜過早年, 你真有我地0512 的媽媽同bb們的心啦. 多謝多謝.

你同太太今日點慶祝情人節呀

複式洋房

無特別慶祝呀,我們日日都係情人節來的,哈哈哈哈

crystal888 寫道:
嘻嘻, 剛剛沖完涼, 上來bk 吹水時, 正正巧遇frankie 哥哥喎. 小豬, 仲未識行呀, 仲係要爬.

多謝你同大家先拜過早年, 你真有我地0512 的媽媽同bb們的心啦. 多謝多謝.

你同太太今日點慶祝情人節呀
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

男爵府

好衰架, 懶sweet, 日日都係情人節, 骨痺呀

[quote]
Frankie哥哥 寫道:
無特別慶祝呀,我們日日都係情人節來的,哈哈哈哈

男爵府

YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!

Frankie, Thanks for your greetings~~~
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

Frankie,
我同longlong都祝你同frankie太新年快樂, 恭喜發財

大宅

x 2

我係劉師奶 寫道:
Frankie,
我同longlong都祝你同frankie太新年快樂, 恭喜發財

首頁

尾頁

跳至