跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問大家今曰情人節收到乜禮物呢?

我講先係乜都無, 毛都無一條 :-( :-( :-(
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

Re: 請問大家今曰情人節收到乜禮物呢?

花花
你老公話你d毛太多啦!所以佢決定一條毛都唔送俾你囉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

送左3500比我拔左隻智慧牙囉 :-( :-( 連原來既情人節餐都要cancel

別墅

收乜鬼,連情人節都唔記得 :-( ,呢幾晚同個衰女溫書溫到天昏地暗,真折墮,好懷念做女個陣,乜都唔駛理,而家... :cry:

大宅

送左個半鐘頭佢嘅寶貴時間陪我睇醫生。
個dinner勁正。。。食日本野。。。之中嘅國寶﹐出前一丁。
算吧啦﹐我自己都無禮物比佢。。。

大宅

MegumiSan, 你都還好, 你起碼有個半鐘,
我尋日連睇醫生都係自己去咋.
個衰公話今年送左個 BB 比我, 已經係大禮.

大宅

iris,
當佢要幫手換片﹐3am餵夜奶﹐餵完嘔奶4am沖涼換衫﹐就知真係大禮啦。
(嚇下你姐。。。無咁跨嘅。。。8成啦)

子爵府

我都係乜都無 :-( 仲要為左d小事 tud左我一句 :-(

大宅

別墅

本來都有一餐情人節套餐食, 但係好衰唔衰我地兩個一齊病左, 都唔知係我野佢定係佢野我, 一齊嘔兼胃痛, 結果cancel左, 係屋企食方包送寶礦力ja! :-( :-(

男爵府

macaogirl 寫道:
花花
你老公話你d毛太多啦!所以佢決定一條毛都唔送俾你囉
:tongue:
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

jenniferkwok 寫道:
我都係乜都無 :-( 仲要為左d小事 tud左我一句 :-(
My husband also maked me angry yesterday, before my Valentines days was very romantics, full of presents and flowers ga.... :-(

別墅

我老公都冇買野送比我,我就做左張心意於同HAND MADE既雜味朱古力比佢食, 佢好開心, 呢份就係我收到既情人節禮物羅~
http://cecilia1fu.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

珊瑚宮

做乜個個都唔舒服丫??我以為得我一個黑仔...原來咁多人陪我...

大宅

點解你地個個咁慘咁呀....
不過我算係你地咁多個之中最好ge一個...
起馬有2枝玫瑰花收下.....

大宅

收到紮花同理愛心晚餐~ 仲有個女放左係99度,可以過二人世界~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

B桐豬之媽咪 寫道:
你就好啦, 我想要一片葉都無呀...出年我自己去買情人節禮物

男爵府

最愛=貓仔 寫道:
收到紮花同理愛心晚餐~ 仲有個女放左係99度,可以過二人世界~
二人世界 咁你老公有無送多一份禮物比你先?呢個d呢?

大宅

如果下年你冇的話...我私人送比你啦...
比你公司地址我..都係唔好...比屋企好d....

可能下年得番一枝都未定呀...
再下一年得番2塊葉..
再下一年得番塊...
再下一年.....唉~~~~ :-( :-(

珊瑚宮

B桐豬之媽咪 寫道:

你就好啦..有花收....
我一開始都唔想要花架..諗住去食個大餐就算..點知自己唔爭氣...過節先黎牙痛..重要mok牙..依家乜都冇囉 :-(

toby..好sweet丫...我都想同老公2人世界...食大餐

首頁

尾頁

跳至