美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

請問各位有冇尖沙咀Facial介紹?

有條件-

1.唔洗買套票亦唔會有人熱情推銷
2.附近易搵車位
3.24小時都有得做(P.S.因為我本身番夜班,想收工去)

複式洋房

Re: 請問各位有冇尖沙咀Facial介紹?

噢,我都係要成日開ot或者開夜,搵咗好耐都搵唔到一間啱時間嘅美容院, 有時買落咗個d套票因為時間就吾到而無用覺得好浪費.

不過至從生完個b之後,發現真係唔去美容院攪攪唔得,咁啱有人係度介紹,先搵到一間時間就得到我.

有無車位就唔係好mind啦, 反正夜咗都係打的.

知心人 寫道:
有條件-

2.附近易搵車位

別墅

我本來去開加連威老道B+AB隔離的樓上舖,我貪佢夜晚12:00後條街唔洗錢泊車,同埋果間美容院居然凌晨02:30都有得做facial,而且裝修同燈光配合得好好,亞姐的手勢
又到家,好舒服,好好訓。不過講你都唔信,凌晨時段竟然都會full booking,我真係想問乜宜家香港d經濟真係咁好咩?
julieBB 寫道:
噢,我都係要成日開ot或者開夜,搵咗好耐都搵唔到一間啱時間嘅美容院, 有時買落咗個d套票因為時間就吾到而無用覺得好浪費.

不過至從生完個b之後,發現真係唔去美容院攪攪唔得,咁啱有人係度介紹,先搵到一間時間就得到我.

有無車位就唔係好mind啦, 反正夜咗都係打的.

[quote]
知心人 寫道:
有條件-

2.附近易搵車位
[/quote]

大宅

我試過一間响尖沙咀既美容院 (another BK mani 介紹) 既$100 試做價 facial , 都 OK......佢哋開 24 hrs .....

知心人 寫道:
有條件-

2.附近易搵車位

別墅

係咪響加連威老道上四樓果間呀?如果係,我諗我地講緊同一間,我咪就係話我做開呢間囉!

2hmama 寫道:
我試過一間响尖沙咀既美容院 (another BK mani 介紹) 既$100 試做價 facial , 都 OK......佢哋開 24 hrs .....

民房

$100 - 尖沙咀 -
但係你試做嗰個facail 得唔得, 同埋$100包d咩.

我依家係bxxxxxfxxxxxx 山林道個間做緊, 其實佢樣樣都好, 係個按摩好流, R痕都仲好過佢, 所以我想搵一間肩頸按摩係得嘅就最好...

你試呢間都近我喎, 但係service 好唔好, 會唔會勁sell你買嘢..

題外話, 當日我都係去bxxxxxfxxxxxx 山林道個間試做, 係另一個web嘅宣傳, 去到瞓底做, 個美容師就開始不停sell, 唔應佢佢就繼續講, 再唔應佢就拍我膊頭, 其實我覺得咁樣好煩囉.

別墅

我去加連威老道果間完全無SELL我野,不特止,基本上我全程唔洗講野,亞姐亦無問我野,成個流程只係享受服務,呢D先叫做PRO丫嘛!如果佢唔係成日爆場我都唔想搵第二間。
mjking 寫道:
$100 - 尖沙咀 -
但係你試做嗰個facail 得唔得, 同埋$100包d咩.

我依家係bxxxxxfxxxxxx 山林道個間做緊, 其實佢樣樣都好, 係個按摩好流, R痕都仲好過佢, 所以我想搵一間肩頸按摩係得嘅就最好...

你試呢間都近我喎, 但係service 好唔好, 會唔會勁sell你買嘢..

題外話, 當日我都係去bxxxxxfxxxxxx 山林道個間試做, 係另一個web嘅宣傳, 去到瞓底做, 個美容師就開始不停sell, 唔應佢佢就繼續講, 再唔應佢就拍我膊頭, 其實我覺得咁樣好煩囉.

大宅

知心人,

the name is "霏 x" 呀.......佢哋唔錯.......

知心人 寫道:
係咪響加連威老道上四樓果間呀?如果係,我諗我地講緊同一間,我咪就係話我做開呢間囉!

[quote]
2hmama 寫道:
[/quote]

別墅

冇錯!我講果間就係叫做“X雯”。

佢地仲有做逐隻指甲畫花,HK$350.00包埋拆甲(即係清洗你之前做過的水晶甲),冇花的凈水晶甲好似收HK$250.00,平過好多地舖三份之至四份一。

2hmama 寫道:
知心人,

the name is "霏 x" 呀.......佢哋唔錯.......

大宅

可否講多d資料?
幾錢開course?

民房

你係咪講緊尖咀24小時嗰間

佢哋有Dfor新客嘅試做療程,$100蚊一次。你可以去呢度睇吓...100蚊試做

咁我之後就開咗個course,折咗之後 2600蚊10次任揀療程囉。不過佢地好似有一個特定療程嘅course,就折咗2200蚊10次,我諗住都係差個幾舊水,咪貴煩,咪開咗個任揀療程囉。

雖然佢比同區D美容院貴少少,但係都係個句啦,貴嗰幾佰蚊,但係舒服好瞓服務好按摩掂已經係番度。

我之前開咗一間都係尖咀,2000蚊10次任揀,但係真係一次差過一次,按摩似R痕,真係想同佢講句"辛苦晒"。

講番正題,我自己就試咗2次先開course,你想試就打俾佢地啦,有時都好爆架。惟一好在佢地做到好夜,唔駛堆晒放工時間囉。

winnie_baby 寫道:

可否講多d資料?
幾錢開course?

別墅

我冇join course喎,次次上去都係三舊水樓下就埋單走人。

可否講多d資料?
幾錢開course?

複式洋房

請問“X雯”用什麼的brand同人做??

複式洋房

其實大家揀美容院,人地用邊個牌子嘅料係咪真係咁重要呢?有好多時,美容院用個D牌子,我地都唔識嘅,好多時都係追D大路品牌。

所以都好想問下大家點樣去揀美容院。

大宅

THX mjking & 知心人 reply ar~~

知心人: 請問你每次都做d 咩 ga??
咁好 每次都係三舊水樓下就埋單??

mjking: 2600蚊10次任揀療程 是否做什麼都可以(美容or 纖體)ga~~~

題外話: 你們有沒有試過係個度纖體ar ?? 得唔得ar?

別墅

我見到撻落我塊面度果樽野寫住Yves Ro....,仲有一樽好似係 Magis..
WMH05 寫道:
請問“X雯”用什麼的brand同人做??

別墅

我做活氧保濕眼部護理,320蚊!

mjking: 2600蚊10次任揀療程 是否做什麼都可以(美容or 纖體)ga~~~

民房

2600係facial,任揀facial療程。因為我自己秋冬D皮膚好乾,但係一入春天就會好敏感,如果到要又再加錢轉其他療程,不如一開波就揀個任選療程啦,反正淨個幾百蚊。

我有試過佢瘦面療程,okey,不過我諗住做完呢個course先再諗會唔會join瘦面course,事關其實我又唔係太包包面,諗吓先再算。不過facial就okey囉。相比我之前係尖咀另一間B字頭嘅美容院。

別墅

"霏X"絕對係靠得住!最起碼的幾個元素佢都有齊:

1.環境清靜
2.無勁煩Hard Sell
3.地點就腳
4.價錢平
5.手勢好
6.用料足

mjking 寫道:
2600係facial,任揀facial療程。因為我自己秋冬D皮膚好乾,但係一入春天就會好敏感,如果到要又再加錢轉其他療程,不如一開波就揀個任選療程啦,反正淨個幾百蚊。

我有試過佢瘦面療程,okey,不過我諗住做完呢個course先再諗會唔會join瘦面course,事關其實我又唔係太包包面,諗吓先再算。不過facial就okey囉。相比我之前係尖咀另一間B字頭嘅美容院。

複式洋房

你講個6點都真係好重要,不過要集得齊都幾難。

有時我都會覺得價錢未必係最重要,始終做係做落自己塊面,有時爭個一百幾十,我真係唔會慳囉。

同埋真係好怕D美容師煩,一瞓低佢就開口係咪講,我會覺得好討厭囉。

所以好難得搵到一間啱心水嘅美容院,搵到真係唔會同佢逐蚊咁計。

同埋效果好重要。

我之前係中環試過一間叫做ASO SPA,樣樣都符合標準,奈何,佢真係太貴,唔係爭一百幾十咁簡單,所以最後7折都無join。無計,中環高檔嘢,真係玩唔起...呵呵...

知心人 寫道:
"霏X"絕對係靠得住!最起碼的幾個元素佢都有齊:

1.環境清靜
2.無勁煩Hard Sell
3.地點就腳
4.價錢平
5.手勢好
6.用料足

首頁
12345...7

尾頁

跳至