自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019勳章

壞左既電視,你地會點處置?

如題~

大宅

貓狗褓姆

Re: 壞左既電視,你地會點處置?

賣比收賣佬 , 早排我有部 14" 電視壞左 ,
有畫面但無聲 , 賣比收賣佬都有 $200 呀 !

禁止訪問

大宅

搵收賣佬

咪.......咪.......咪.......

子爵府

唔知全新既電視,是否收得貴d呢?知唔知道一般收幾錢?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

賣左比送新電視黎個工人, $250!

伯爵府

2019勳章

我果部東芝28"賣得20咋

大宅

貓狗褓姆

fanfan0582 寫道:

咁少?會唔會比人呃架?
東芝都係大牌子喇 .
我部 14" 係 sony ,
收賣佬開頭開價 $180 ,
我話齊頭 $ 200 喇 ,
結果得左 .

男爵府

我部東芝25"都係賣得$40咋 :-( :-( (有畫面有聲)
個收賣佬話如果係sony就會高價點 ,我都懷疑比人呃 :tongue: :tongue:
親親媽咪 寫道:
[quote]

咁少?會唔會比人呃架?
東芝都係大牌子喇 .
我部 14" 係 sony ,
收賣佬開頭開價 $180 ,
我話齊頭 $ 200 喇 ,
結果得左 .[/quote]

子爵府

2019勳章 畀面勳章

係咁上下ga咋,我上星期都賣左部東芝25"都係賣得$50都係有畫面有聲,較早前賣左部sony21"都係得120,至於14"收到$200...你果部係lcd??

[quote]
may2902 寫道:
我部東芝25"都係賣得$40咋 :-( :-( (有畫面有聲)
個收賣佬話如果係sony就會高價點 ,我都懷疑比人呃 :tongue: :tongue: [quote]

大宅

貓狗褓姆

yan511229 寫道:
係咁上下ga咋,我上星期都賣左部東芝25"都係賣得$50都係有畫面有聲,較早前賣左部sony21"都係得120,至於14"收到$200...你果部係lcd??

唔係 LCD ,
只係普通電視 , 重要係十年前買 ,
不過當時一部普通 14" 電視 $1000 樓下已經有
但我當時買這部 14" sony 要二千幾 ,
我老公用黎打機所以就買部畫面同音質靚 D 的電視 ,
可能收賣佬識睇呱 ?
收到 $200 我都好開心同好意外 .
但妳部 21" sony 得 $120 ,
好似又少左 D , 我 14" 都有 $200 喇 .
會唔會 D 收賣佬壓價 ,
博我地唔知價 .

禁止訪問

大宅

kkchiu 寫道:
搵收賣佬

me too
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

伯爵府

2019勳章

佢話個款太舊........仲話賣唔賣唔賣算

男爵府

fanfan0582

你係迷揾(天瑞邨輕鐵站果個啊??)佢都係咁同我講架!! :tongue:

伯爵府

2019勳章

may2902 寫道:
fanfan0582

你係迷揾(天瑞邨輕鐵站果個啊??)佢都係咁同我講架!! :tongue: [quote]
[/quote]
係ar係ar............以前有好多收賣佬架,我行左幾日都係見度得佢一檔先搵佢

大宅

貓狗褓姆

德德媽咪 寫道:
親親媽咪,
Which area you live?

我住慈雲山架. 我搵 D 屋村的收賣佬 .

男爵府

wongpy 寫道:
[quote]
kkchiu 寫道:
搵收賣佬

me too [/quote]
緊係啦, 唔你留黎托咩

[/url]

複式洋房

我會修好再用嘍....

子爵府

[email protected] 寫道:
唔知全新既電視,是否收得貴d呢?知唔知道一般收幾錢?

問了啦,我部機話收$50 :tongue:
全新有盒,真係唔賣俾佢呀! :tongue:
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

首頁

尾頁

跳至