自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 琴晚搭東鐵返屋企遇到個變態女人.......

wendykaka 寫道:
最憎肥婆, 如果佢拎住野仲死, 條路比佢行晒. 如果有個肥婆企係巴士門口又係死, 阻住落車不特止, 想住借開少少都幾難, 因為肥人行動緩慢.

我只係想知你究竟係講梗topic個個人,定係全世界既肥婆囉~~我都係肥人,但我唔覺自己行動緩慢囉,其實照你咁講,我地肥人即頭好似阻住地球轉咁喎,你講野完全冇理人感受既,你同樓主遇到個個人冇分別囉~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

我試過由上水去紅磡,
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

子爵府

janet 寫道:
[quote]
wendykaka 寫道:
最憎肥婆, 如果佢拎住野仲死, 條路比佢行晒. 如果有個肥婆企係巴士門口又係死, 阻住落車不特止, 想住借開少少都幾難, 因為肥人行動緩慢.

我只係想知你究竟係講梗topic個個人,定係全世界既肥婆囉~~我都係肥人,但我唔覺自己行動緩慢囉,其實照你咁講,我地肥人即頭好似阻住地球轉咁喎,你講野完全冇理人感受既,你同樓主遇到個個人冇分別囉~~[/quote]
係呀, 我諗唔係只得肥人阻住地球轉

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

肥婆邊夠D 揹住大背囊既人衰呀?
我成日係北角站遇得多囉!
呢個站勁多人轉車,明明架車都無晒位,
成日有D 死男人迫上黎,
但佢個背囊係出面,門都關唔到!
佢即一個轉身,面向度門成個身向後訓!
企佢前面就慘了,比個背囊梗到鬼咁痛,
如果著高跟鞋企唔穩,真係成個人向前跌架!

男爵府

唔好話搭車,有時搭升降機,都有.

有一次我同個仔搭升降機,我個仔得兩歲,當然好矮細啦,咁好多人入升降機,已經差唔多滿,有個四十幾歲中女人同佢阿媽迫入,仲好似睇唔到有個細路係佢後面,我個仔既面已經掂住佢屁股,我咪抱起個仔,抱起時輕輕high到個女人,個女人就同佢身边人話:成日搭升降機俾人摸屁股...真係飽死,我當時真係嬲爆 咁既貓樣,仲要講埋啲咁既說話.唔係佢迫住我個仔,边想掂到佢 :tongue:

子爵府

好媽媽勳章

火車同mtr 都巳經算小兒科,搭輕鐵先慘,d人死big 爛big,講真,一個女人推住bb車,我都唔想架,d人好似當你阻住個地球轉咁,次次搭親都一肚火,落車要大大聲聲講九萬幾次"唔該借借..."唉........仲有唔知係咪住新界n 咁多內地人or 圍村人,d人老馮唔會等人落左車先上車...唉...

禁止訪問

別墅

如果下次搭lift多人等, 都係抱入去好d, 小朋友矮細, 就算未係迫到身貼身, 空氣都唔多夠

Vincent913 寫道:
唔好話搭車,有時搭升降機,都有.

有一次我同個仔搭升降機,我個仔得兩歲,當然好矮細啦,咁好多人入升降機,已經差唔多滿,有個四十幾歲中女人同佢阿媽迫入,仲好似睇唔到有個細路係佢後面,我個仔既面已經掂住佢屁股,我咪抱起個仔,抱起時輕輕high到個女人,個女人就同佢身边人話:成日搭升降機俾人摸屁股...真係飽死,我當時真係嬲爆 咁既貓樣,仲要講埋啲咁既說話.唔係佢迫住我個仔,边想掂到佢 :tongue:

首頁

尾頁

跳至