嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大廚勳章

怎樣帶2歺固体食物外出 for one year old baby?

怎樣帶2歺固体食物外出 for one year old baby?

用保溫杯?會唔會(宿)?

禁止訪問

Re: 怎樣帶2歺固体食物外出 for one year old baby?

洋房

Re: 怎樣帶2歺固体食物外出 for one year old baby?

之前試過去disneyland,臨出發前(早上9時多)先將d滾既粥放落真空杯,第二歺晩上6時食都仲熱,完全無事。但BB吾肯連續食2歺同様既野,好彩有帯Babyfood!

別墅

我用保溫飯壺,SO FAR 都OK喎,我成日帶出街用的, 可以KEEP WARM 六個鐘, 你都買番個試下啦

男爵府

但第一餐同第二餐相差唔只 6 個鐘 bor

kanaschoi 寫道:
我用保溫飯壺,SO FAR 都OK喎,我成日帶出街用的, 可以KEEP WARM 六個鐘, 你都買番個試下啦

別墅

咁你到時可能要找啲熱水坐番熱佢啦, 宜家的天時應該都ok, 不過夏天就一定唔得啦

首頁

尾頁

跳至
熱門主題