跳至

首頁

尾頁

別墅

遲咗報喜! 我做唔成豬媽!!

各位2月mami,

我個b係1月19日已經出咗世啦,結果做左狗尾媽!
呀bee係qe生,出世3.3kg,早咗2個幾星期出嚟,順產!

依家忙住搞搬屋既野,遲d再上嚟同大家傾!!
各位mami要保重身體,祝各位bb豬年乖乖,mami唔駛成日「唉」!

unicornson

大宅

Re: 遲咗報喜! 我做唔成豬媽!!

congratulations! 祝unicornson 狗媽媽 & 狗 bb 健健康康!

子爵府

hey~ 屬咩都好, 最緊要健康呀!

妳自己都要好好 take care 自己, 唔好太操勞呀!

別墅

恭喜!我阿B又係豬変狗

http://www.babyhome.com.tw/bb/267780

禁止訪問

大宅

遲咗報喜! 我做唔成豬媽!!

恭喜晒你呀!!!
多多休息呀!

大宅

unicornson 寫道:
各位2月mami,

我個b係1月19日已經出咗世啦,結果做左狗尾媽!
呀bee係qe生,出世3.3kg,早咗2個幾星期出嚟,順產!

依家忙住搞搬屋既野,遲d再上嚟同大家傾!!
各位mami要保重身體,祝各位bb豬年乖乖,mami唔駛成日「唉」!

unicornson

我2月1日生左, 都係做唔到豬媽, 不過最緊要母子/女平安,
其他都唔重要啦, 多d休息啊!
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

首頁

尾頁

跳至