潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問這是什麼牌子

Crabtress & Evelyn
請問什麼牌子呢??在那有門市??是護膚品...化妝品呢??

因為我有一張$100coupou~~~

大宅

Re: 請問這是什麼牌子

護膚品牌子,for body,沖涼/洗頭水/hand cream(好好用)/香水......
好多門市,如沙田西田、新世紀、又一城...

子爵府

AngelCat

唔該晒呀..請問是一個counter定係一間鋪頭呢??

別墅

又一城果間係鋪頭

家姐 2005年12月19日出世﹗                                      細佬 2010年11月1 日出世!

複式洋房

鋪頭

別墅

Time Square 都有, hand cream 勁好用, 其次係香水!

大宅

佢個手磨沙好正,磨完真係滑到跣手

子爵府

hand cream幾多支呢??那一款最正呀...提供下意見呀...唔該晒各位!!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我鍾意用佢嘅summer hill hand cream,好香!

大宅

我鍾意 nantucket hand therapy

子爵府

咁幾多錢支到呀....

伯爵府

mickey24 寫道:
hand cream幾多支呢??那一款最正呀...提供下意見呀...唔該晒各位!!

好似有成6隻味(not sure), 但我好鍾意佢隻rose water, 跟住gardeners/summer hill
test test

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

覺得handcream, handwash 好好用

複式洋房

room spray都好用

大宅

same here, summer hill scent is my favorite

carolyktong 寫道:
我鍾意用佢嘅summer hill hand cream,好香!

伯爵府

我鐘意gardeners/summer hill , 之前買左西柚味, 都好香, 不過仲未用 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題