自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無好跌打師傅介紹

早上起身, 無啦啦隻腳掌腫左好痛, 無摟親/撞倒, 連我自已都唔明, 自已搽了跌打酒都唔好, 請問有無醫師好介紹, 價錢唔好太貴.
thank you

複式洋房

Re: 有無好跌打師傅

唔好意思, 我住荔枝角, 醫師最好係九龍區
thank you

大宅

where are you located? I have one in Causeway Bay. 320 did 4 things- 'block' bones (means fixed your joints/ tendons), tense machine, accupuncture and cupping. Very reasonable and is very effective. PM me if you are interested. But the bone doctor will force you not to have sticky rice forever..... :-( can you take this??

複式洋房

oldpiece 唔該晒, 但銅鑼灣太遠, 因為我連行路都痛.

複式洋房

如題

男爵府

2019勳章

How about in Jordan Rd?

複式洋房

good!
pls pm
thank you!

大宅

深水埗大埔道,趙國基跌打醫師.
我之前睇過,都ok,$200 :lol:

複式洋房

請問大埔道幾多號? 近邊? 唔該

複式洋房

因大埔道好長, 近唔近油站?

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

太子岩唔岩,岩o既可以搵梁華,我之前扭親腳,去佢度睇,第一次已經幫我扭返正,之後睇多三日就無事•

不過梁華係得朝早會係度,晏晝就由徒弟睇症•

旺角大南街 30 號地下 (太子地鐵 C2 出口,近太子道口)
星期一至六 : 9:00-13:00 & 15:30-19:00
星期日及公眾假期 : 9:00-12:00

電話 : 2380 0815
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

複式洋房

miriam
請問你睇第一次, 幾多錢呀? 因我家境清貧, 要節儉, 唔好意思

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

smallvv,

我個時睇好似 $160,都兩年幾前o既價黎,而家有無加真係唔知•

你由荔枝角去可以坐旺角佐敦道小巴,小巴轉左入大南街之後你同司機講係楓樹街轉彎位落,跟住沿大南街再向前行一個街口就到,附近係有間順豐速遞門市•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

太子尾,深水埗頭.
警察遊樂會,你知位置嗎???
MTR太子站,A出口, 向警察遊樂會既方向行,
見到7-11既左面.
因為無咭片,唔知詳細地址,
唔........或者你仲可以打去電話公司問.
希望幫到你啦!!!

smallvv 寫道:
請問大埔道幾多號? 近邊? 唔該

複式洋房

唔該晒aunt-amie 及miriam

首頁

尾頁

跳至