自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇抽到i pod shuffle的媽咪收到換領信?

有冇抽到i pod shuffle的媽咪收到換領信?
佢話會於2月8日前寄出換領信,但咁耐咩都冇收到.
唔知會唔會o厄人呢?

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

Re: 有冇抽到i pod shuffle的媽咪收到換領信?

你係幾多號抽架?
我個friend 2月1號抽既,都未收到通知.
我睇到保誠網頁內寫住話抽獎結果公佈後兩星期內獲專人通知有關領獎事宜.
即23號前會收到通知.

木村

子爵府

Re: 有冇抽到i pod shuffle的媽咪收到換領信?

好似話一定要出席佢個頒獎禮先有得攞獎架~

男爵府

2019勳章

我25號抽到ge,但都冇收到任何通知

男爵府

我一月尾抽到 (同另外一個朋友同一日抽到),肯定過左14日,但都冇收到任何e-mail / 電話 / 信件

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Anyone knows how much is a Ipod shuffle?

大宅

papaya854 寫道:
Anyone knows how much is a Ipod shuffle?

出面賣緊 $650

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Thank you.
Because I got one 100% (still wrapped in the box) I Pod shuffle for sell. I want to sell at $480. Please Pm me if you are interested. Thank you.

Tsun~媽媽 寫道:
[quote]
papaya854 寫道:

出面賣緊 $650[/quote]

子爵府

子爵府

有冇人已經收到領獎信? 我朋友抽中咗, 到而家都冇收到~

仲有我抽中咗嗰啲coupons又係到而家都未有~~

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

Hi Vin,
我個friend中左部 ipod,仲未收到電話通知領獎.
至於我哋2月1號之後抽中果D cash coupon,
網頁內寫住話28/2前會寄出,我諗應該呢一兩日會收到掛~
木村

男爵府

仲未收到領獎(i pod)信

子爵府

[size=medium]k.k,
oic~~
又會真係搞到咁遲先寄~~
希望佢哋唔會冇咗件事啦,
因為我都中咗成5,6張架~~
:lol:

男爵府

Krystal 寫道:
仲未收到領獎(i pod)信

今日終於收到通知去領獎的電話

首頁

尾頁

跳至