想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

豬年新希望 ^_^

早就早d, 不過我今個年30晚不在香港所以想早d同各位bk姊妹拜個早年

祝大家豬年心想事成, 要bingo就bingo

大宅

Re: 豬年新希望 ^_^

我都想拜個早年,我都係唔係香港 :lol:

祝大家想bingo既都做到豬媽媽

努力

大宅

畀面勳章

大家咁話,我都希望自己bingo,做到金豬媽媽
祝大家新一年事事如意

複式洋房

祝大家心想事成 想o個樣得o個樣

男爵府

大家咁話

[/url]
該用戶已被刪除

大宅

祝各位心想事成!
要b得b!

大宅

恭喜!恭喜!恭喜大家快d有"身妃"!!

男爵府

yeah yeah yeah
豬年就到la ~~
我真係好希望...我可以做到豬媽媽
hehe 因為我都係豬年出世ka ~~

仲有...希望呢度好多想bingo 0既姊妹...
個個都可以得償所願
恭喜發財...最緊要係身體健康同心想事成

複式洋房

我都係豬年出世ka 就生日添 老啦老啦

今次又冇機會啦 :-( :-( :-(

男爵府

e...我83年ka...你呢??
今次唔得...咪下次low
唔好咁la...
好快就得ka la
我今個月都失敗左la
m小姐仲要情人節黎搵我
攪到我同老公...冇得dodo tim
激死我 !

別墅

Yeah! 豬年好運. Bingo.

我老公都係金豬, 所以我都好想做豬媽媽呀! :-(

複式洋房

我係1971 金豬年36歲啦 唔等得

你仲後生 如果你到36歲時可能已經生o左一隊足球隊啦

男爵府

apple仔,

3月bingo都仲趕到生豬bb! don't give up!!!

我就冇希望:-( , 因為要做IVF! 豬BB就一定冇份, 最快都要係鼠BB!

複式洋房

其實我今個月已經用埋d仔check排卵 當日仲有do do添 如果今次失敗左 我驚係我身體有問題 好灰呀

PJ 寫道:
apple仔,

3月bingo都仲趕到生豬bb! don't give up!!!

我就冇希望:-( , 因為要做IVF! 豬BB就一定冇份, 最快都要係鼠BB!

複式洋房

Dear All ,

恭喜大家豬年行大運 ~ 要乜有乜 , 趨吉避凶唔會窮到
褲穿窿 , 最緊要身體健康 , do do 精神

衷心祝福您地個個早日bingo .. 日日有姊妹報喜

別墅

apple仔,

其實我老公同您同年啊! 而我都唔細啦! 快要高齡!!!

我同老公結婚已有3年了, 遲婚一族, 現在才有生育計劃, 有時對這問題有點予盾..., 又恐怕趕不住..., 若果過了豬年都bingo唔到, 明年都不打算要, 因為唔鍾意那個生肖.

複式洋房

KittykyChan

其實我結左婚半年就有左bb 但懷孕5個月後就冇左 e生都話冇原因
已經等左1年零兩個月都未bingo 好慘呀 睇e生時 佢又話我上一胎是自然懷孕 所以唔見意我食排卵藥 中e又睇過 佢話可能我濕毒好重有滑胎o既可能 睇左8個月啦 或者佢d藥太輕對我黎講冇乜用

我媽媽都好擔心 佢幫我打聽到有個中e幾好 有幾個個案都ok左 但係好貴 成$3000 今次冇辦法都要睇佢(因為連d仔都用埋 對準do do都唔得)

其實我有d信心睇呢個e c ,因我濕毒同濕熱比較重 ( 平時又唔煲d涼茶飲下)
點解咁貴呢?媽媽話 他會叫你用d清濕毒o既藥材煲水,再用d鹿茸仲有好貴價o野(我唔記得)連同煲好o既濕毒水一齊燉 兩公婆要一齊飲 佢會執兩劑比你 其實我係亞視有套叫(生命密碼) 係介紹為何不孕 ,不孕 原因,解決不孕個案,是由大陸e c 講解 大概係因濕毒濕熱所引至 清左濕毒後跟住再進補 有好多個案都bingo左(以上是熱底人士參考 ) 所以我會試下

複式洋房

p.s 我個人意見
因我綜合佢地o既見解,1. 個e c 同我講子宮內膜厚導致bb跣左出黎(當時5個月bb開始長大同郁動大 所以子宮頸開左兩度穿埋水 ) 2.大陸e c 話子宮黏液太多封閉輸卵管精子游不上導致不孕 都是濕毒所至

當初我可受孕 都是飲了減肥茶 日日有屎痾即是排毒 其實都有道理

別墅

apple仔,

懷孕5個月後就可以冇咗? 哎! 懷孕已經不容易, 10月懷胎更不易, 據說懷孕3個月後, 不是開始穩定嗎? 點解會咁呀?

您有沒有煲過排毒湯"排毒美顏湯"? 希望這款湯水可以幫到您啦! 雖然排毒湯水顏色比較深, 但是真係有益啊!

排毒祛濕湯

主要成份: 姬松茸, 靈芝, 龜板, 土伏苓, 淮山, 大生地, 蜜棗
產品介绍: 祛濕解毒, 對皮膚痕癢, 暗瘡等有幫助

食用方法:
1. 將材料洗淨
2. 將15-20碗水注水煲內
3. 可隨喜好加入瘦肉, 粟米, 甘荀或佛手瓜等
4. 大火煲滾後用文煲2-3小時
5. 加入適量食鹽調味即可飲用

首頁

尾頁

跳至