想生BB

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Bingo左

bingo

大宅

Re: Bingo左?! 但唔想話俾老公知….

伊芙蓮,

don't worry first, do you happy for this result?

do you need to work?

I think you better tell him and discuss with what he wants law, if he doesn't want, then you still can solve this with him ma..cuz he's your hubby ma...

relax first la..

複式洋房

公爵府

hi

大宅

伊芙蓮

hi there, happy to hear that you're okay ar..hehe..good good, office lady is good ar, then you can have time to take care of yourself and bb ar...

I understand what you're worried about no one will help you to take care of bb and your hubby work load ar.... :tongue:

also understand you're not happy of what your hubby's reaction 優柔寡斷 ar..haha...but you love him ma, just forgive him la...

come bk and talk to bk sisters la..you will feel more relax ar..

大宅

又會咁既∼
不過我諗有左當然會好開心啦∼
初初可能會覺得突然,唔係咁接受到,但係有左BB仲要係金豬,一定會好開心啦你老公∼

複式洋房

伊芙蓮 寫道:
我的M一向都幾準
今次遲左成5-6日
但又無乜懷孕績像, so無理佢
今日唸唸下唔對路, 買左萬秀雷驗孕棒
15 minutes 前check到係有bb (bingo左)
now心情very complicated

我結左婚3個月多D咋
呢個都唔係大問題

我老公自結婚起, 就係咁要話個金豬B
我就想2人世界幾年先
而且佢份工勁忙
好多時都OT到好夜 (佢e家都未返)
咁生左佢都唔得閒理啦

但佢係咁提住
我唸住佢真係好想要啦
咁好啦
我都30歲, 再唔遲D生都唔係太好
So 我mark低左黎M日子 (12 Jan 06 )
再上網check邊日最大幾機會bingo (25 Jan or 27 Jan – something like that, cant remember )
咁到左個日, 特登唔話俾老公知
係ok romantic 氣氛下do do la (we use to use condom, of course not use this time)
Do 完仲特登做個yoga post – laid down; 將pat pat指向天; 小腿near塊面
跟住呢, 就話俾老公知, 我今日係排x期, 會high chance to have BB
點知佢面色一沉!!!!!!!!!!!!
喂! 老細! 係你係咁話要, 我先咁做!!!

之後個幾日do do 都繼續用condom
點知真係bingo?! 今鋪真係’一擊即中’呀

ai..... 我e日2起勢咁大掃除
琴高琴低, 又抹窗又抹地
e家有驚驚地tim….

仲有, 我老公琴晚想do do
咁我tired, so 點佢話M到左
當然俾佢識穿啦
do完後, 我問佢點知我呃佢
佢竟然懶醒話 ‘因為我知你有左bb’ (純老吹)
咁我都好慶, 話佢’如果你認為我有左, 咁你仲俾我做咁多租重o野(大掃除)’
到今日真係有左, so好唔想話佢知
點算????

我知其實你都好想話比佢聽係咪 如果佢知你真係有左, 我諗你將會得到5星級享受 :mrgreen:

男爵府

伊芙蓮,
講比佢聽啦,我相信佢一定會好開心.
恭喜你
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

別墅

男人係要d時間o黎接受, 始終你地結婚日子唔耐,
生活上仍有好多適應, 仲要話10個月後有個大轉變,
都會擔心的.
但俾多d時間就ok gala.

大宅

hi 伊芙蓮,

你好呀, 恭喜你先, 你同你老公講啦 !
佢都有心理準備, 你應該要同你老公分亨,
一家三口過年, 如果你唔同佢講, 只有你知你有bb,
佢同佢屋企人唔知, 咁可能你會覺得佢地唔關心你,
因為大肚婆係大哂既, 個個都要讓你,
呢d係大肚婆既專利, 早d亨受下啦 !

你今個月一擊即中, 真利害 !
我想問你係邊日dodo, 係排卵前定排卵後dodo呀?
我今個月都係dodo左一次, 係排卵前,
唔知有無機會呢 ?

你而家有咩feeling呀? 有無谷mfeel, 同個胸好谷呀 ?

複式洋房

你好啊伊芙蓮, 恭喜晒啊, 咁開心既事梗要同你最愛既人分享啦~ 依家開始就要開開心心等bb出世, 萬事小心唔好再做粗重野喇知嘛?! :wink:

複式洋房

梗係同佢講啦~好事要分享嘛 恭喜哂

別墅

恭喜晒!!!個個男人都係口硬心軟架!!!佢知一定好開心架!!!希望好似你咁可以做豬媽媽啦!!!

公爵府

多謝晒大家o既分享

民房

我覺得你個Bingo經歷,好幸福呀

公爵府

邊日

公爵府

thanks

我都係BK見到好多準媽媽好努力咁trying
so 我都覺得自己好好彩!!

maybe係因為太好彩, so有的'反應唔切'咁law...
hehe...

free_zone 寫道:
我覺得你個Bingo經歷,好幸福呀

男爵府

係有冇個website呀,可唔可以pm我呀

公爵府

努力呀! 等你呀!

sinyee22 寫道:
恭喜晒!!!個個男人都係口硬心軟架!!!佢知一定好開心架!!!希望好似你咁可以做豬媽媽啦!!!

公爵府

仲有樣

首頁

尾頁

跳至