心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 深夜靚女俱樂部~part21喇~新年快樂

咁你有冇同個仔去睇戲呀
米奇BB 寫道:
如果我仔係咁,我老公會話走 [quote]
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:
頭先同個仔去睇門徒差唔多成場我抱住呀b企係後面睇 我老公自己坐係度睇 理都唔理下我

你咁有勇氣同你仔去睇戲~~~勁...你仔無係到叫咩~??我俾著我老公都唔會理我,佢一睇戲就入晒神,咩都聽唔到,睇唔到架喇~~~d男人係咁~~ [/quote][/quote]

子爵府

哥帥奶 寫道:
我覺得呢幾日好似去完打扙
年三十我老公d fd上左黎打麻 我個見有人黎yat到不得了係咁走黎走去又企上麻 枱上佢見人地一排好麻 就推跌d麻 我係咁捉住佢跟住佢打到6點先走我地冇訓就要去62到食早飯去完62度跟住又去呀媽度反到黎一點先訓
琴日我一個人湊住呀仔去太古城呀姨度

me too啦~~我年30晚收鋪返黎都成2點,再沖涼執野返大陸,7點先訓,9點起身返廣州,返到去3點....我99打麻雀我就湊仔,到夜晚食完飯放煙花,放完我老公就打麻雀我暗左亞b訓,之後頂佢,打到2點先訓,第2日11點又起身,食左小小野1點就返深圳我婆到,返到去2點,之後悶到7點食完飯就返我老豆到,之後1點訓到11點,其間我仔成日喊,無覺好訓,之後飲完茶又去我表哥到拜年,4點返hk,6點返到黎我同老公訓死左,我仔係床自己玩~~~訓到8點起身去食飯,之後到今日無野做,但都勁累~~ :-( :-( :-(

伯爵府

未試過呀!我老公驚佢會扭計
哥帥奶 寫道:
咁你有冇同個仔去睇戲呀[quote]
米奇BB 寫道:
如果我仔係咁,我老公會話走 [quote]
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:
頭先同個仔去睇門徒差唔多成場我抱住呀b企係後面睇 我老公自己坐係度睇 理都唔理下我

你咁有勇氣同你仔去睇戲~~~勁...你仔無係到叫咩~??我俾著我老公都唔會理我,佢一睇戲就入晒神,咩都聽唔到,睇唔到架喇~~~d男人係咁~~ [/quote][/quote][/quote]

男爵府

仲咩你個仔係果度成日喊呀唔like反大陸呀
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:
我覺得呢幾日好似去完打扙
年三十我老公d fd上左黎打麻 我個見有人黎yat到不得了係咁走黎走去又企上麻 枱上佢見人地一排好麻 就推跌d麻 我係咁捉住佢跟住佢打到6點先走我地冇訓就要去62到食早飯去完62度跟住又去呀媽度反到黎一點先訓
琴日我一個人湊住呀仔去太古城呀姨度

me too啦~~我年30晚收鋪返黎都成2點,再沖涼執野返大陸,7點先訓,9點起身返廣州,返到去3點....我99打麻雀我就湊仔,到夜晚食完飯放煙花,放完我老公就打麻雀我暗左亞b訓,之後頂佢,打到2點先訓,第2日11點又起身,食左小小野1點就返深圳我婆到,返到去2點,之後悶到7點食完飯就返我老豆到,之後1點訓到11點,其間我仔成日喊,無覺好訓,之後飲完茶又去我表哥到拜年,4點返hk,6點返到黎我同老公訓死左,我仔係床自己玩~~~訓到8點起身去食飯,之後到今日無野做,但都勁累~~ :-( :-( :-( [/quote]

子爵府

我尋日有fd黎左我屋企玩,0係度訓,今日6點幾先走,今日我地都冇出街,成日同老公2個打機

子爵府

哥帥奶 寫道:
我好想睇門徒ma咪試下同佢去睇下會唔會坐定原來唔得喎 :mrgreen: 我個仔就係大叫又唔肯坐我老公叫我抱佢出去我抱住佢係後面睇我老公完全冇理過我
我老公都係一睇戲就入晒神

我仔平時無咩我都唔敢帶佢去睇戲,你仔咁你都敢真係勁~~一套戲起碼個半鍾,一定唔會坐定睇啦~~
你老公係咪以為你出左去~~

男爵府

我諗你個仔唔會呀[quote]
米奇BB 寫道:

男爵府

佢話見到我企係後面呀
但佢都唔過黎話同我抱下 我抱左成個鐘
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:
我好想睇門徒ma咪試下同佢去睇下會唔會坐定原來唔得喎 :mrgreen: 我個仔就係大叫又唔肯坐我老公叫我抱佢出去我抱住佢係後面睇我老公完全冇理過我
我老公都係一睇戲就入晒神

我仔平時無咩我都唔敢帶佢去睇戲,你仔咁你都敢真係勁~~一套戲起碼個半鍾,一定唔會坐定睇啦~~
你老公係咪以為你出左去~~ [/quote]

子爵府

哥帥奶 寫道:
2封500

咁多,咁你呢到都1千啦~
我決定都俾兩封500俾仔仔先,我記得上年我俾左500.....就咁入落佢戶口~~

伯爵府

我諗佢會周圍搞嘢
哥帥奶 寫道:
我諗你個仔唔會呀[quote]
米奇BB 寫道:

子爵府

哥帥奶 寫道:
我都好悶
我覺得一d都唔似新年

hk真係唔似,大陸反而有新年氣氛~~

男爵府

佢比佢d仔女都500la
我老公佢家姐男朋友結過婚我上年有同老公講唔使比佢今年我冇講佢就唔知比左
咁咩唔係離左婚都要比利是人咩佢唔比我個仔
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:
2封500

我決定都俾兩封500俾仔仔先,我記得上年我俾左500.....就咁入落佢戶口~~ [/quote]

子爵府

哥帥奶 寫道:

唔係,我諗佢日頭玩得開心得濟~~~同埋生保地方唔慣

子爵府

phoebe^^ 寫道:
我尋日有fd黎左我屋企玩,0係度訓,今日6點幾先走,今日我地都冇出街,成日同老公2個打機

初4就好似過左新年咁~~~

男爵府

惠惠
幾時去你屋企呀

伯爵府

我仔頭先講"唔得",講得好正

子爵府

我地幾時見面姐

伯爵府

可能佢唔好意思比呀
哥帥奶 寫道:
我老公佢家姐男朋友結過婚我上年有同老公講唔使比佢今年我冇講佢就唔知比左
咁咩唔係離左婚都要比利是人咩佢唔比我個仔[quote]
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:
2封500

我決定都俾兩封500俾仔仔先,我記得上年我俾左500.....就咁入落佢戶口~~ [/quote][/quote]

伯爵府

生保地方係會咁ga啦
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:

唔係,我諗佢日頭玩得開心得濟~~~同埋生保地方唔慣[/quote]

子爵府

哥帥奶 寫道:
咁咩唔係離左婚都要比利是人咩佢唔比我個仔

要俾1封~~~我老公個fd都離左婚,佢都有俾我仔~~

我老公琴日出去,見到佢個fd唔係好fd.不過都算熟,佢有個女我老公就俾左兩封俾佢俾佢個女,但佢都無俾返我仔~佢老婆都係到都無俾啦~~

首頁

尾頁

跳至