自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

小心"瘦人"個樣做廣告間Vxxkx時裝店

之前去呢間野 shopping, 看到有個大價錢牌好清楚寫住 $399, 沒有括弧"$399起"的. 個價錢牌放係一個掛晒厚外套既"架"上面, 我意識到呢d 外套全部 $399, 咁我試了其中一件, 試試下看到件外套價錢牌$1800, 個 sales 即時話件外套折左 $1200, 仲話好底喎. 我反問係 $399 個"架"拎喎, 個 sales 支支左左冇正面答我, 我梗係吾要啦, e + "陰"人咩. 真係吾老實. 我立刻通知朋友小心去呢間野, 原來已經有朋友遇到相同情況. 吾知佢老闆知吾知公司 d sales 咁樣做生意, 定係公司一早知. 聽講佢地有熟客已經吾再去買衫. 各位醒目 mama, 小心、 小心.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 小心"瘦人"個樣做廣告間Vxxkx時裝店

伯爵府

wo...佢地d衫好大陸feel, d款平實到不得了, 我零願去playlord買好過.

禁止訪問

子爵府

呢間野要跑數架,好多sales都為了自己個生意額而不擇手段,所以大家真係要小心小心

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

愛 我 就 別 傷 害 我

翡翠宮

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

上水個間都係咁架...

翡翠宮

早前已經 e-mail 告知消委會, 等個會知道呢間野既推消手法.個會梗係吾會同我講有幾多市民去投訴啦. 間野遲早列入黑名單. :evil: :evil:
mrs.so 寫道:
上水個間都係咁架...

大宅

有冇攪錯,好在佢d衫唔
5歲~~

子爵府

醒目開學勳章

D款已經唔得,仲成日無啦啦掛牌清貨大減價,搞到行過都唔想入去睇!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

e? 咁"加零"賣廣告的 WxxKo同一個老細架喎, 係咪都係咁手法架?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

2019新春慶豚圓

雖然我好鍾意佢個代言人..但係我從來都唔會去果度買衫...D衫娘到爆炸呀..但係唔知點解會比代言人著到咁靚囉...唔知係咪代言人有出私伙架呢!?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

認同認同

carrie_1102 寫道:
但係我從來都唔會去果度買衫...D衫娘到爆炸呀..但係唔知點解會比代言人著到咁靚囉...

水晶宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

D衫又娘,但係個價又mark到鬼咁高,彩佢都傻! :tongue:

子爵府

首頁

尾頁

跳至